Minik Miraç'ı döve döve öldürdü

Minik Miraç'ı döve döve öldürdü

Mersin'de iş için il dışına çıkan baba 2,5 yaşındaki çocuğunu bir çifte emanet etti. Çift ise emanet edilen çocuğu döverek öldürdü. İşte kan donduran haberin ayrıntıları;

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde meydana gelen olay kan dondurdu...

3 Aralık Pazartesi günü merdiven düştüğü için hastaneye götürülen ve tedavi altına alınan 2,5 yaşındaki Miraç Kırçıl, doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Küçük Miraç'ı hastaneye getiren çiftin, 'Çocuk 4-5 gün önce merdivenden düştü' demesinin üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı Cinayet Şube ekipleri inceleme başlattı.

Ekiplerin yaptığı çalışmada dövülerek öldürüldüğü ortaya çıkan Miraç Kırçıl'ın babası O.K., İzmir'e çalışmaya giderken küçük Miraç'ı F.S. adlı kadın ve beraber yaşadığı T.B. isimli kişiye emanet ettiğini belirtti.

Mansur Yavaş isyan bayrağını çekti! Adaylık şartını açıkladı

DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

5 ay boyunca küçük Miraç'a bakan F.S. adlı kadın emniyetteki sorgusunda Miraç'ın merdivenden düşmediğini, bebeğin birlikte yaşadığı T.B. tarafından dövüldüğünü söyledi.

F.S., ifadesinde, küçük Miraç'ın dövülmesinden 3-4 gün sonra tarlada çalışmak için Hatay'a gittiğini ve oradayken T.B.'nin kendisini arayarak çocuğun nefes almadığını söylediğini, kendisinin de bunun üzerine komşusunu arayıp eve göndererek bebeği hastaneye götürmesini sağladığını ifade etti.

RTÜK 1.5 milyarlık cezasını affetti

Tarsus'a döndüğünde bebeğin yanına gittiğini belirten F.S. korktukları için hastanede bebeğin merdivenden düştüğünü söylediğini itiraf etti. 

SURİYE VATANDAŞIYIM DİYE KANDIRMAYA ÇALIŞTI

İtiraflar sonucu gözaltına alınan T.B. isimli şahıs Suriye vatandaşı olduğunu iddia etti ancak ekipler parmak izi incelemesinde kendisini Suriyeli olarak tanıtan şahsın T.B. olduğunu belirledi. T.B.'nin 4 ayrı suçtan arama kaydının bulunduğu ve bu suçlarla ilgili kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu tespit edildi. 

Çarpıcı iddia: Suriyelilere elden 1750 TL para veriliyor

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye gönderilen F.S. ve T.B. mahkemeye çıkarıldı. F.S. serbest bırakılırken, T.B. ise tutuklandı

siyasetcafe.com

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.