Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayından kaldırıldı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayından kaldırıldı mı?

29 Ağustos 2022 Pazartesi itibariyle ekranlara geri dönmesi beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı iptal edildi. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yayından kaldırıldı mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak?

ATV'nin en çok izlenen sabah programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı son dönemde gündemden düşmüyor.

Müge Anlı son olarak, canlı yayında evleneceğini açıklayarak sevenlerini şaşırtmıştı. Açıklamadan kısa süre sonra başarılı gazeteci Anlı ve İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirmişti.

ATV'nin teknik aksaklıklar nedeniyle Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı durdurduğu öne sürülüyor. Normal şartlarda 29 Ağustos'ta başlaması planlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaşanan aksaklıklardan dolayı erteleme kararı aldığı iddia edildi. Stüdyoda yaşanan teknik problemlerden dolayı programın 5 Eylül'de ekranlara gelmesi bekleniyor. 

 

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI


Milyonları ekrana toplayan programın stüdyoda yaşanan teknik problemlerden dolayı 5 Eylül'e ertelendiği iddia ediliyordu. Programın ertelendiği ile ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Programın yeni sezonu 29 Ağustos'ta ekranlarda olacak.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.