Müge Anlı'da kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana intihar etti!

Müge Anlı'da kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana intihar etti!

Kayıp olan kızı Rukiye'yi aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Mehmet Hanefi Çagana, pompalı tüfekle intihar etti. Bugün canlı yayında açıklamalarda bulunan kızı Rukiye'nin söyledikleri ise dehşete düşürdü.

İstanbul'un Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana'nın babası Mehmet Hanefi Çagana, kızını bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

 

İNTİHAR ETTİ

 

Kızından haber alamayan baba Çagana'nın bugün intihar ettiği öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kimlik tespiti yapan polis ekipleri ise şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu aktardı.

 

"BENİ BULABİLSEYDİ, BEN ÖLÜ OLACAKTIM"

 

Öte yandan bugün Anlı'nın programına çıkan Çagana'nın kız açıklamalarda bulundu. Canlı yayına çıkan Rukiye Çagana, "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayandırdı. Her olayda bu silah ortaya çıkıyordu. 33 gündür her şeyi biliyordu, ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendi çapında beni aramaya çalıştı. Kendi çapında beni bulabilseydi, ben ölü olacaktım. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü." ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.