Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan intihar mı etti? Sinan Sardoğan öldü mü?

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan intihar mı etti? Sinan Sardoğan öldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olan ve bu olay dışında bir çok taciz olayına adı karışan Sinan Sardoğan'ın intihar ettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sinan Sardoğan adı ilk olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe olayı ile ortaya çıkmıştı. Aynı köyde bir anda ortadan kaybolan Arife Gökçe'nin bulunması için programa çıkarılan Sardoğan’ın gerçek yüzü kısa sürede ifşa edildi.

Gökçe'nin son olarak kaybolmadan hemen önce Sardoğan tarafından taciz ve tehdit edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sardoğan'ın başka olaylardan da şüpheli ya da tanık olduğu belirlenince bir anda oklar yeniden kendisini gösterdi.

Sinan Sardoğan'ın çocuklara yönelik cinsel istismar iddialarına karıştığının ortaya çıkması bardağı taşıran son hamle olurken kamuoyundaki tepkilerinde artmasıyla polis tarafından gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemlerinden sonra savcılığa çıkarılan Sardoğan, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

 

'İNTİHAR EDEREK YAŞAMINA SON VERDİ' İDDİASI

 

Sardoğan daha sonrasında mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Son olarak sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Sinan Sardoğan’ın cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdiği söylentisi yayıldı. Ancak bu konuda kesin bir teyit belirtilmedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.