Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a flaş ziyaret! "Bi ALO de yeter"

Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a flaş ziyaret! "Bi ALO de yeter"

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara adayı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bugün sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde aday gösterdiği Muharrem İnce ve beraberindeki CHP Bilecik Milletvekili, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Kritik görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti. Görüşmede Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler ve Ankara’nın sorunları ele alınıp konuşuldu.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Muharrem İnce, yerel seçimlerde Mansur Yavaş'a başarılar diledi ve şu açıklamalarda bulundu:

“Ankara'nın yıllardır çözülemeyen sorunlarına çözüm olacağınıza yürekten inanıyoruz. Yanınızdayız. Ne zaman arzu ederseniz, ‘Alo’ demeniz yeterli.”

Yine ADAM kazandı FOX TV Haber kaldırılıyor

Ankara'nın yıllardır çözülemeyen sorunları olduğunu söyleyen Muharrem İnce, Ankara’daki belediyecilik anlayışının değişmesi gerektiğini, Mansur Yavaş ile başkentin daha yaşanabilir bir şehir olacağına inandıklarını ifade etti.

DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

Ziyarete ilişkin konuşan Mansur Yavaş ise, “Desteklerinize ihtiyacımız var. Ankara'yı hak ettiği konuma getirmek, kaybettiği zamanı telafi etmek için katkıda bulunmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı.

mansurr.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.