Murat Karayılan alçaklığını itiraf etti! "Oraya yol yapıldığı için saldırdık"

Murat Karayılan alçaklığını itiraf etti! "Oraya yol yapıldığı için saldırdık"

Terör örgütü PKK’nın hain eylemlerini Kandil’deki ininden yöneten Murat Karayılan, Silopi'den şehit olan 4 işçinin katledilmesi ile ilgili alçak bir itirafta bulundu.

Terör örgütü PKK’nın hain eylemlerini Kandil’deki ininden yöneten Murat Karayılan, yine tehditler savurdu.

Karayılan, Silopi'den şehit olan 4 işçinin katledilmesi ile ilgili de alçak bir itirafta bulundu. Saldırıyı üstlenen Karayılan, 'oraya yol yapıldığı' için saldırdıklarını ifade etti. 

Barzani’ye yakınlığıyla bilinen Erbil merkezli medya organı Rudaw’ın yayınladığı habere göre Karayılan, Silopi'de yol yapım çalışmasına yakıt taşırken yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 işçi hakkında konuştu.

 

TÜRKİYE'YE TURİST OLARAK GELECEK AVRUPALILARI DA TEHDİT ETTİ

 

Son 73 günde 14 işçiyi katleden terör örgütü PKK’nın sözde lideri Murat Karayılan, bölgedeki işçilere yol yapımında ve barajlarda çalışmaması için tehditler savurdu.

Karayılan, Silopi'de katledilen işçiler içinse, “o mayın bizim tarafımızdan patlatılmışsa oraya yapılmak istenen yolun yapılmasını engellemek içindir” diye kabullendi.

Konuşması sırasında Türkiye'ye turist olarak gelecek Avrupalıları da tehdit eden Karayılan,  “Eğer Türkiye’ye gelirlerse ve bir zarar görürlerse biz bundan sorumlu olmayız” ifadelerini kullandı. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.