Musalla Taşında bir cenaze ve Namaz kılacak cemaat yok

Musalla Taşında bir cenaze ve Namaz kılacak cemaat yok

Cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp'tan alındı.

Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayetini işleyen Cem Garipoğlu, 1849 gün sonra tek başına kaldığı cezaevindeki koğuşunda intihar etti.

 

HİKAYE MUSALLA TAŞINDA SON BULDU

Türkiye yıllarca bu cinayeti konuştu. Cinayetin sırrını mahkeme bile çözemedi. 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu'nun hayat hikayesi Şakirin Camii'ndeki musalla taşında son buldu.

 

"BU PSİKOPAT KEŞKE KENDİNİ ÖLDÜRSEYDİ"

 

Diğer yandan; Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un Şubat ayında yazdığı kitapta "Bu psikopat keşke kendini öldürseydi..." ifadesinin yer alması dikkat çekmişti.

CENAZE ARACINA AİLEDEN KİMSE BİNMEDİ

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Karacaahmet Mezarlığı'nın gasilhanesine götürüldü. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi. Cenaze aracına aileden kimse binmedi.

YOLDA BİNDİLER

Adli Tıp Kurumu'ndan hızla çıkan cenaze aracı yaklaşık bir kilometre sonra yol kenarında durdu. Anne Tülay Garipoğlu burada cenaze aracına bindi. Bu sırada korumalar cenaze aracının arka kapısını açarak görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Anne Garipoğlu ön kapıdan bindi. Cenaze aracı hızla yol aldı. Cem Garipoğlu'nun ağabeyi Levent Garipoğlu ve dayısı Sedat Erol da Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.