Mustafa Armağan yine Atatürk'e saldırdı Çanakkale Zaferi'ne meczup gölgesi

Mustafa Armağan yine Atatürk'e saldırdı Çanakkale Zaferi'ne meczup gölgesi

Bulduğu her fırsatta Atatürk'e saldıran ve Atatürk düşmanlığıyla gündemde kalmayı başaran Mustafa Armağan'ın kaleme aldığı 'Çanakkale’de Kemalist mitolojinin örttüğü bir yenilgi' yazısı çarpıcı ifadelerle dolu...

Bulduğu her fırsatta Atatürk'e saldıran ve Atatürk düşmanlığıyla gündemde kalmayı başaran Mustafa Armağan'ın 19 Mart 2017 tarihinde Yeni Şafak gazetesinde kaleme aldığı “Çanakkale’de Kemalist mitolojinin örttüğü bir yenilgi” yazısı yeniden gündeme geldi.

Yazısında 'Ders kitaplarımızda Çanakkale muharebeleri ile Mustafa Kemal ismi özdeşleştirilir. (…) Arıburnu ve Anafartalar cephelerindeki başarıları öyle bir abartılır ki, hiç alakasının bulunmadığı 18 Mart deniz savaşında bile 'tek kahraman' olarak ortaya çıkarıldığını görürüz. Böylece Seyit Onbaşı veya Yahya Çavuş gibi 'tehlikesiz' isimler hariç yüksek rütbeli kahramanların adı hemen tamamen silinmiştir.' ifadelerini kullanan Armağan, o dönemde de oldukça tepki çekmişti.

Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıldönümü’nü andığımız bugün de Balyoz mağduru emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, sosyal medya hesabı Twitter'dan Armağan’ın yazısını hatırlattı.

Yavuz, Armağan'ın Atatürk düşmanlığını hatırlattığı gönderisine şu notu ekledi:

'Adamdaki düşmanlığa bak! Cephenin ve ülkenin kaderini değiştiren M.Kemal’i görmüyor, 19 Mayıs taarruzundaki zayiatın çokluğu üzerinden aklınca O’nu küçümsüyor!  Ne yiyip ne içiyorsun?'

İşte o mesaj:

mustafa-armagan-siyasetcafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum