Skandal olay! Atatürk’ün iç çamaşırını satışa çıkardılar

Skandal olay! Atatürk’ün iç çamaşırını satışa çıkardılar

Türkiye Cunhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e ait olduğu öne sürülen 1 adet gömlek, 4 adet mendil ve 3 adet iç çamaşırı Nişantaşı’nda yer alan İstanbul Müzayede tarafından satışa çıkarıldı.

Nişantaşı’nda yer alan İstanbul Müzayede, büyük bir skandala imza attı. Mustafa Kemal Atatürk’e ait olduğu öne sürülen 3 iç çamaşırı, 4 mendil ve 1 gömlek, 1 TL’den satışa çıkarıldı. Müzayede yetkilileri bu skandalın üzerine, ‘Atatürk’e ait ürünler 1 TL değil, sitemizdeki o rakam hatalı olarak yazılmış. Biz Atatürk’e ait ürünlere fiyat biçemeyiz’ ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Gazetesi’nden Seyhan Avşar’ın haberine göre, İstanbul Müzayede’nin nu hamlesi büyük bir tepkiyle karşılanırken, konu hakkında görüşülen müzayede yetkilileri, “Atatürk’e ait olan eşyaları, Atatürk’ün yaverinin ailesi bize ulaştırdı. Atatürk’ün eşyaları daha önceden satışa sunuldu. Bu müzayedeler Kültür Bakanlığı tarafından onaylı, müzelerin de bu konudan haberi var. İsteyen müze bunları satın alabilir” açıklamasıyla bu durumu savundular.

21 Nisan’da organize edilecek müzayedede satılacak ürünleri, en yüksek fiyatı veren kurum ya da kişiler satın alabilecek.

ataturk-011.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.