Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildiği bildirildi.

Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel 8 Haziran’da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla ‘askeri casusluk’ suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan Yıldız ve Dükel ve astsubay E.B., sorguların tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi.

Müyesser Yıldız, İsmail Dükel ve astsubay E.B. savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?
Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve İstanbul’da görevli E.B. isimli bir muvazzaf asker “siyasal veya askeri casusluk” suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, suçlama konusu olayın Libya’daki askeri birliklerin faaliyetleriyle ilgili telefon görüşmeleri olduğu iddia edilmişti.

Müyesser Yıldız’ın muvazzaf asker E.B. ile yaptığı 29 telefon görüşmesinde edindiği bilgileri haber yapmaması nedeniyle suçlandığı ortaya çıkmıştı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.