Nagehan Alçı bu kez Erdoğan'ı hedef aldı! 'AK Parti'nin içi fitne fesat dolu'

Nagehan Alçı bu kez Erdoğan'ı hedef aldı! 'AK Parti'nin içi fitne fesat dolu'

Devlete 'Katil' diyen ve her fırsatta algı operasyonu yapan Nagehan Alçı bu kez Erdoğan'ı hedef aldı.

AK Parti resmi Twitter hesabında 5 Mayıs'ta ‘CHP yalan üretim merkezi’ adlı bir animasyon yayınlanmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün, icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için 'yalan ürettiği' gösterilmişti.

Sağlık Bakanlığı ile ilgili iddialara ve '128 milyar dolar nerede?' tartışmasına da atıfta bulunulan animasyonun sonunda "Devamı gelecek" denmişti.

AK Parti daha sonra gelen eleştirilerin ardından resmi Twitter hesabından videoyu kaldırmıştı.

 

'AK PARTİ İÇİNDE İÇ SAVAŞ VAR'

 

Paylaşılan video üzerinden AK Parti içinde bir iç savaş yaşandığını iddia eden HaberTürk yazarı Nagehan Alçı da algı operasyonlarına devam ederek bir yazı kaleme aldı.

 

Alçı'nın yazısının satır başları şöyle:


 
"AK Parti kendi eliyle CHP’ye yönelik hazırladığı videoyu kaldırdı. Halbuki bu video milyonlarca kez izlenmiş, viral hale gelmiş, çok uzun bir aradan sonra siyasete dair bir içerik büyük ilgi toplamıştı.

Parti içinde videoyu emek emek hazırlayan genç kadro dün psikolojik olarak adeta çökmüş haldeydi.

İnanılır gibi değil…

Dünkü yazım daha mürekkebi kurumadan kendini imha etti maalesef.

Siyasette farklı bir üslup hasıl olabilir mi? Hava yumuşayabilir mi? diye sormuşken siyasetçiler mevcut havada aynen devam edeceklerini ilan ettiler.

O yazıda parti içinde eski kuşağın bu videoya karşı eleştirel yaklaştığını, siyasetin “ciddiyetle” ve konvansiyonel yöntemlerle yapılması gerektiğine inandığı bilgisini de vermiştim.

AK Parti camiasında böyle bir video hazırlanmasına yönelik rahatsızlık olduğunu sizlerle paylaşmıştım.

Fakat rahatsızlığın boyutları benim tahminlerimin ötesindeymiş.

Uzun bir süredir AK Parti, iç savaşların çok yoğun ve çok girift yaşandığı bir parti. Dışarıdan bakanların da anlaması mümkün değil.

Eskiden AK Partililer CHP’nin içinin fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan olmasından, dalga geçerek bahsederlerdi. CHP’lilerin birbirilerine sürekli kumpas kurmalarını birbirilerinin yüzüne gülüp arkadan bıçaklamalarını kınayarak örnek verirlerdi.

 

'AK PARTİ'NİN İÇİ FİTNE FESAT DOLU'

 

Her AK Parti mensubunun kabul etmesi gereken bir konu var. Artık AK Parti’nin de içi fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan haline geldi. Aynı şey AK Parti medyası için de geçerli.

Partinin çok önemli kimi isimlerinin AK Parti medyasının bir bölümünde isminin telaffuz edilmesi bile yasak. Diğer bölümünde ise AK Partili başka önemli isimlerin adını anmak yasak.

Açıktan çekişme yok ama büyük bir soğuk savaş var AK Parti medya kurumları arasında. Birbirilerine lakaplar takıyorlar ve sanki doğa haberiymiş görünen ama esasen karşı tarafı incitmeyi hedefleyen tuhaf sözde haberlerle atışma bile yapıyorlar.

 

'BİRBİRLERİNİN KÖTÜLÜĞÜNÜ İSTEYEN BİR PARTİ...'

 

Birbirilerini sevmeyen ve birbirilerinin kötülüğünü isteyen bir parti ve medya ortamı mevcut. Bu sevgisizlik de ister istemez riyakarlığı, ikiyüzlülüğü ve güven duygusu eksik olduğu için de tedirginliği artırıyor.

Bazıları artık sadece parti içi savaşın kalemşörlüğünü yaparak hayatını sürdürüyor. Önce askeri vesayetle sonra da FETÖ vesayetiyle omuz omuza mücadele edildiği zamanın ruhu kalmadı. Bu kalemşörlerin ve partililerin tek odaklandıkları konu birbirilerini yemek...

İç savaşlar partiyi içten içe çürütüyor. Tayyip Bey’in de bunu tespit etmesi gerektiğine inanıyorum.

CHP videosunun apar topar kaldırılması da önemli oranda bunun bir sonucu."

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.