Nagehan Alçı’nın Kürdistan aşkı: Tepki gösterenlere faşist dedi

Nagehan Alçı’nın Kürdistan aşkı: Tepki gösterenlere faşist dedi

Gazeteci Nagehan Alçı’dan tepki çeken sözler. Alçı Irak’tan gelen turistlerin Trabzon’da taşıdıkları atkı yüzünden protesto edilmesini eleştirdiği yazısında tepki gösterenlere faşist dedi.

Yaptığı açıklamalarla sürekli tepki çeken Nagehan Alçı bugünkü köşe yazısında Kürdistan övgüsü yaparak protesto edenleri faşist olmakla suçladı.

Habertürk gazetesinde yazan Alçı, birkaç gün önce Irak’ta PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen diplomatımız için de iftira niteliğinde cümleler ifade ederek diplomatımızın bir alacak verecek meselesinden dolayı saldırıya uğramış olabileceğini iddia etmişti.

Saldırının PKK’lılar tarafından yapıldığı çok net belli olmasına rağmen Alçı, Habertürk’te katıldığı programda “ Bana gelen bilgilere göre saldırı terör ile ilgili değil, bir ticari ilişkiden dolayı olmuş olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı bu defa da Trabzon’da yaşanan olayı eleştirdi.

Trabzon’da Irak’tan gelen turistlerin taktıkları atkıyı PKK bayrağı sanan halkın doğal olarak tepki göstermesini FAŞİSTLİK olarak değerlendiren alçı, Kürdistan’ı savundu.

Alçı, Trabzon’da PKK’ya tepki gösterenlere Irkçı Vandallar diye hakaret etti.

 

Nagehan Alçı’nın yazsındaki ilgili bölüm şöyle:

 

“Tahmin ettiğiniz gibi Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nden Türkiye'ye misafir gelmiş turistlere yapılan faşist linç girişiminden ve sonrasında Türk devleti nezdinde yaşanan skandallar zincirinden bahsediyorum.

Öncelikle artık bu ülkede yaşayan ırkçı Vandallar temel siyasi harita bilgisini akıllarına sokmalı: Bizim komşumuzun adı resmen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi.

Üstelik burası ilişkilerimizin mükemmel olduğu bir yönetim. Bir Türk olarak heceleyerek söylüyorum ki faşist çevreler öğrensin: KÜR-DİS-TAN.”

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum