Nagehan rotayı İmamoğlu’na kırdı: Erdoğan’a rakip yaptı

Nagehan rotayı İmamoğlu’na kırdı: Erdoğan’a rakip yaptı

Nagehan Yalçın daha önce “niteliksiz” dediği Ekrem İmamoğlu’na yere göğe sığdıramadı, Recep Tayyip Erdoğan’a rakip ilan etti.

Habertürk ekranlarında seçim sonuçlarını değerlendiren Nagehan Alçı, bir gün önce ''niteliksiz'' olmakla suçladığı Ekrem İmamoğlu'na övgüler düzdü.

Katıldığı programda seçim sonuçlarına itiraz sürecinin devam etmesine rağmen Alçı, İstanbul'daki sürecin uzamaması gerektiğini belirtti.

NE OLURSA OLSUN KAZANAN İMAMOĞLU

Alçı ''Ekrem İmamoğlu'nun dün geceden başlayarak performansının çok başarılı olduğunu düşünüyorum. İstanbul'daki sürecin çok uzamaması gerektiğini düşünüyorum. Ekrem İmamoğlu'nun da yeni bir siyasi lider olarak başarılı bir siyasetçi profili olarak ortaya çıkmıştır. Sonuç ne olursa olsun İmamoğlu kazanan olarak ortaya çıkıyor.'' dedi.

ERDOĞAN’A RAKİP İLAN ETTİ

Alçı daha da ileri giderek İmamoğlu'nun CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini de belirterek ''CHP'nin içinde bir takım liderlikle ilgili tartışmalar vardı. Bence bugünden itibaren İmamoğlu hem CHP'nin altarnatif lideri olarak hem de belki böyle giderse İBB Başkanlığının sonuna doğru yaklaşıyor olacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak da ortaya çıkmış diyebiliriz. Muharrem İnce tartışmalarına da son vermiş oldu.'' ifadelerini kullandı.

BİR GÜN ÖNCE ''NİTELİKSİZ'' DEMİŞTİ

Nagehan alçı bir gün önceki konuşmasında ise ''İstanbul umarım İmamoğlu gibi niteliksiz bir kişinin eline geçmez'' ifadelerini kullanmıştı.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.