Nagehan'dan flaş iddia! Rahip Brunson öldürülecek

Nagehan'dan flaş iddia! Rahip Brunson öldürülecek

Gazeteci – Yazar Nagehan Alçı, Türkiye ile ABD arasında krize neden olan Papaz Brunson hakkında çok dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar;

Habertürk Gazetesi yazarı Nagehan Alçı yine gündemde bomba etkisi yaratacak iddialarda bulundu.

Nagehan Alçı, rahip Brunson olayına ilişkin 'çok tuhaf kokular alıyorum' dedi, “Evinin önündeki güvenlik önlemleri artırıldı ancak ben yine de korkuyorum. ABD’den karanlık bir el Türkiye’yi ve iki ülke ilişkilerini iyice işin içinden çıkılmaz bir hale getirmek için Brunson’ı öldürmek ve ‘bakın işte Türkiye’de anti-Amerikanizmin geldiği nokta’ demek isteyebilir” dedi.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı, rahip Brunson'un ev hapsine alınması ve ABD'den gelen açıklamalara ilişkin "ilginç" bir yazı kaleme aldı.

"Komplo teorilerinden hiç hazzetmeyen biri olduğum halde Rahip Brunson meselesinden çok tuhaf kokular alıyorum. Sanki ABD’de bir el bu rahip Türkiye’den ABD’ye dönemesin istiyor. Onu kurban ederek iki ülke ilişkilerini bozmaya çalışıyor" iddiasında bulunan Alçı, "Bu mesele öyle tuhaf bir hal aldı ki, Türkiye için de Brunson’ı korumak ciddi bir sıkıntıya dönüşüyor. Evinin önündeki güvenlik önlemleri artırıldı ancak ben yine de korkuyorum. ABD’den karanlık bir el Türkiye’yi ve iki ülke ilişkilerini iyice işin içinden çıkılmaz bir hale getirmek için Brunson’ı öldürmek ve ‘bakın işte Türkiye’de anti-Amerikanizmin geldiği nokta’ demek isteyebilir. Bu rahibin çok çok iyi korunması şart…" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

gokcek-005.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.