Davutoğlu ve Babacan nerede? Kendilerini dağlara vurdular

Davutoğlu ve Babacan nerede? Kendilerini dağlara vurdular

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın turistik gezisi devam ediyor. İşte ayrıntılar;

24 Haziran seçimlerinde ve sonrasında Ak Parti’de herhangi bir görev verilmeyen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın turistik gezisinin devam ettiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Meclis'te başkanlık yemini ederken eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın törene gitmek yerine Ermenek'te turistik gezi yapması dikkat çekmişti.

Hürriyet yazarı Jale Özgentürk köşe yazısında Davutoğlu ve Babacan’ın gezisinden ayrıntıları okuyucusuyla paylaştı.

Jale Özgentürk, “Çanakkale’nin önemli ilçelerinden biri Adatepe... Kaz Dağları’nda antik kentlerden biri. Son yıllarda İstanbul’dan kaçan birçok işadamı, sanatçı, gazetecinin yerleşmek için tercih ettiği bir ilçe. Butik otelleriyle de turizmde giderek gelişen bir bölge. O isimlerden biri de eski gazeteci arkadaşım Funda Özkan. Ondan aldığım bilgiye göre AK Parti’nin önemli isimlerinden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Devlet Bakanı Ali Babacan bu hafta Adatepe’deymiş” dedi.

“Funda, Davutoğlu’nun Adatepe ve Küçükkuyu bölgesini çok sevdiğini söylüyor” diyen Özgentürk şöyle devam etti:

“Güneşin doğuşunu Zeus Altarı’nda, batışını ise Assos’ta izlemiş Davutoğlu. Eşi Sare Hanım ise yine endemik bitkileriyle ünlü bölgede bitkilerle ilgilenmiş. Eşi ve üç çocuğu ile gelen Babacan ile Davutoğlu da bir araya gelip sohbet etmiş. Bu arada CHP’li Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan da ziyaret ederek hoşgeldiniz demiş. Adatepe demek ki artık siyasetçilerin de ilgi alanına girmiş.”

babacan-ve-davutoglu-gezmelerde-siyasetcafe.jpgbabacan-ve-davutoglu-gezmelerde-siyasetcafe1.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.