Nedim Şener ve Bülent Arınç arasında gergin anlar! Damadını böyle savundu

Nedim Şener ve Bülent Arınç arasında gergin anlar! Damadını böyle savundu

Gazeteci Nedim Şener katıldığı bir programda Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadı ile ilgili verilen kararı eleştirdi. Bu eleştiriler üzerine canlı yayına bağlanan Bülent Arınç ve Nedim Şener arasından gergin anlar yaşandı.

Gazeteci Nedim Şener ve YİK üyesi Bülent Arınç arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Şener Habertürk ekranlarında katıldığı programda Arınç'ın FETÖ'den yargılanan damadı ile ilgili verilen kararı eleştirdi. Eleştiriler üzerine Bülent Arınç canlı yayına bağlanarak açıklama yaptı.

Arınç programda şu ifadeleri kullandı;

'Allah'tan korkun herkesin evladı var. İsmini bahsettiğiniz kişiden ben evladım kadar memnunum. Sakız gibi sürekli isminin zikredilmesi doğru değil. Nedim Bey'i Uğur Dündar'ın yanında görmüştüm. Uğur Dündar'ı severim, iyi bir gazetecidir, çok da faydasını gördüm Meclis Başkanlığı dönemimde. Ama Nedim Şener hakkında çok yanılmışım. Dün, evvelsi gün de dinledim.

80 yaşındaki kadın gazeteci 3 yıl sonra cezaevinden çıkmış, ama Nedim Şener hop oturup, hop kalkıyor. Nedim Şener neredeyse idam olsa edin diyecek. En azından biraz meslaktaş dayanışması olur.

 

'BALYOZ'UN İNTİKAMINI ALMAK İSTİYOR'

 

Nedim Şener Ergenekon ve Balyoz'un intikamını almak istiyor. Diyelim ki hakkında bir iddia var. Savcı soruşturma açacak. Varsa iddianame yazacak, sonra ağır cezada yargılanacak. Karardan sonra istinaf var, Yargıtay var, Anayasa Mahkemesi ve AİHM var. Henüz kesinleşmemiş bir karar konusunda nasıl böyle konuşursunuz.

Bilmem ne kadar konuşmuşlar diyorlar. Aynı hastanede iki uzman konuşmuşsa bunun ne sıkıntısı var. Lütfen isim vererek o kişi hakkında artık yorumda bulunmayın. Sayın Şener'e göre ağır müebbet alırsa zil takıp oynuyor, ama bozuyorsa en azılısıydı nasıl ceza almaz diyor. ''

İlerleyen dakikalarda ise Nedim Şener Arınç'a röportajda bahsettiği pompacılık yapan danıştay üyesi ile temizliğe gelen şube müdürünün kim olduğunu sordu.

Şener'in sorusuna Arınç 'Senin konuşman da tam bir facia. isimleri soruyorsun. Dünyada böyle bir şey yoktur. Siz böyle mağdurlar olmadığını iddia ediyorsunuz. Senin görevin değil, benim de görevim değil.' dedi.

 

'ILICAK İLE BENİ KARŞILAŞTIRMAYIN'

 

Bunun üzerine Şener ise Arınç'a 'Siz üzülmekten başka bir şey yapmıyorsanız biz yapalım. Verin isimleri OHAL komisyonuna iletelim. Bana isimleri verin ben ilgilenmek istiyorum'' şeklinde yanıt verdi.

 

 

Arınç'ın Nazlı Ilıcak ile ilgili sözlerine ise Nedim Şener şu şekilde yanıt verdi;

'Nazlı Ilıcak ile beni kıyaslamaya çalışıyor. Nazlı Ilıcak'a gazeteci diyen bana gazeteci demesin zaten. O gazeteler, o köşe yazıları gazetecilik mi, değil mi ona bakmak lazım. Ilıcak ve Altan'ın Erdoğan ile ilgili sözlerine neden karşı çıkmadı. O zaman niye şu andaki gibi yayına bağlanıp tepki göstermedi.'

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.