Nergis Kumbasar yollarda!

Nergis Kumbasar yollarda!

Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar bu sene kadınların idrar kaçırma sorununa dikkat çekmek amacıyla "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" adlı projeye destek veriyor

Türkiye'de 40 yaş ve üzeri her 4 kadından biri, yani 2,7 milyon kadın idrar kaçırma sorunu yaşıyor.

İdrar kaçıran kadınları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 2 yıl önce “hayatta kaçırılan anların” hikayelerini konu alan ve tüm Türkiye ile birlikte yazılan kitap projesinden sonra, Kontinans Derneği, Canped ve Nergis Kumbasar, 2019-2020 yılında önemli bir projeye daha hazırlanıyor.

 

KADINLARI BİLGİLENDİRECEK

2017'de başlayan Türkiye’de 7 milyon kadına ve 4 milyon erkeğe ulaşan "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" projesinin devamı niteliğinde gerçekleşecek ‘Hayatı Kaçırmayanlar Kulübü’ projesi ekibi, bu sene Türkiye'yi turlayarak halkı idrar kaçırma sorunu hakkında bilgilendirmeyi planlıyor.

Proje kapsamında İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep, Erzurum ve Trabzon belediyelerinde bilgilendirme seminerlerinin düzenleneceği açıklandı. Bilgilendirme seminerleri ile birlikte Nergis Kumbasar sokak röportajları ile konuyu daha çok kadına duyurmayı amaçlıyor. 

 

İLK DURAK KADIKÖY OLACAK

 

30 Eylül saat:14.00'da Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda "İdrar Kaçırmak Bir Problemdir" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirilecek. Nergis Kumbasar'ın moderatörlüğünde Kontinans Derneği Başkanı Prof. Dr. Tufan Tarcan ve yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Oktay Demirkesen’in konuşmacı olarak katılacağı seminerde idrar kaçırma tipleri, sebepleri ve tedavi yöntemleri anlatılacak. Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek bilgilendirme seminerine katılım ise ücretsiz.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.