Netanyahu yandaşları TRT yayınını bastı

Netanyahu yandaşları TRT yayınını bastı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yandaşları TRT'nin canlı yayınını sabote etti.

İsrail'den bağlanan muhabir Fatih Yavuz'un çevresini sararak sloganlar atan grubun taşkınlığına dayanamayan Fuat Kozluklu yayını kesti.

İsrail'de Netanyahu karşıtı liderlerin koalisyonda anlaştığı haberini TRTHaber'deki Gece Bakışı programına canlı yayınla bağlanarak anlatan muhabir Fatih Yavuz'un sözleri fanatik Netanyahu taraftarları tarafından kesintiye uğratıldı. Yavuz'un konuşması sırasında kamera açısına girerek yayını sabote eden Netanyahu taraftarlarının taşkınlıklarından rahatsız olan Fuat Kozluklu, "Fatih arkada soytarılık yapanlar var. Onun için noktalayalım yayını" dedi.

TRTHaber muhabiri Fatih Yavuz da, "Evet bu arkadaşlar Türkiye'ye yayın yaptığımızı biliyorlar. Netanyahu yanlısı İsrail vatandaşları bunlar ve şu anda burada protesto yapıyorlar" yanıtını verdi.

KATLİAM YAPMIŞ, ELİ KANLI NETANYAHU'NUN YANDAŞLARININ SOYTARILIKLARINA DAHA FAZLA PRİM VERMEMELİYDİK

Netanyahu taraftarlarının taşkınlıkları daha da artınca yayını kesen Kozluklu, "Eli kanlı, Filistinlileri katletmiş, katliam emrini vermiş, adeta bir soykırımı hayatımıza sokmaya çalışmış Netanyahu'nun yandaşlarının soytarılıkları vardı. O soytarılığa daha fazla prim vermemeliydik. Ekranlarımızı onlara ayırmamalıydık. Onun için bağlantıyı kestik." diye konuştu.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.