Netflix Türkiye kullanıcılarına müjde, Netflix’e yeni Türk dizileri geliyor

Netflix Türkiye kullanıcılarına müjde, Netflix’e yeni Türk dizileri geliyor

Dijital video abonelik hizmeti alanında dünyanın en büyük şirketi Netflix, 2020’de yayınlanacak geniş yelpazeli içeriklerini düzenlemiş olduğu etkinlikle dün basın mensuplarına duyurdu. Etkinlikte Türk yapımı yeni dizi ve film müjdesi verildi.

Dijital video abonelik hizmeti alanında dünyanın en büyük şirketi Netflix, 2020’de yayınlanacak geniş yelpazeli içeriklerini düzenlemiş olduğu etkinlikle dün basın mensuplarına duyurdu. Netflix etkinlikte Türk yapımı yeni Netflix dizileri ve filmleri müjdesini de verdi. Duyuruya göre 6 yeni yapım bu yıl bizlerle buluşacak. Türkiye’nin tarihi zenginliği ve kültürel mirasından ilham alarak yaptığı orijinal içeriklere yatırım yapmaya devam eden Netflix merakla beklenen seçkinin önümüzdeki aylarda Türkiye’nin de dahil olduğu 190 ülkede yayına gireceğini bildirdi.

İşte o yapımlar:

Şimdiki Aklım Olsaydı

Netflix’in Türk dizi içeriklerine bir yenisini daha eklediği yeni dizisi “Şimdiki Aklım Olsaydı” mutsuz bir evlilik yaşayan 10 yıllık evli bir kadını anlatıyor. Bir gece gerçekleşen kanlı ay tutulmasında baş karakter Reyhan on yıl öncesine dönüyor. Reyhan için hayatının dönüm noktası olan o gün hayatının en önemli anına kocası Nadir’in evlenme teklif ettiği dakikalarına döner. Hem de şimdiki aklıyla…

Ay Yapım’ın üstlendiği bu yeni dizi Ece Yörenç’in kaleminden yazılıyor. Yönetmenliğini Umut Aral ile birlikte Çağan Irmak‘ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Reyhan), Birkan Sokullu (Nadir), Burak Yamantürk (Cihan), Elifcan Ongurlar (Ayşe), Ahmet Rıfat Şungar (Cem), Ümit Erdil (Ateş), Feyyaz Yiğit (Hızır), Mustafa Avkıran (Sattas), Filiz Taçbaş (Nihal) ve Selçuk Borak (Fahrettin) yer alıyor.

Fatma

Önümüzdeki zamanlarda yayınlanacak olan diğer bir dizi ise “Fatma”. Hapisten çıktığında kaybolan kocasını arayan ve temizlikçilik yapan Fatma beklenmedik bir anda cinayet işliyor. Kocası Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayetten haberdar olmasıyla olaylar gelişiyor. Senaryo ise genç yetenek Özgür Önürme’ye ait.

Sıcak Kafa

Dünyayı kasıp kavuran Corana virüsü salgınından sonra bu dizi dikkatleri epey çekeceğe benziyor. Dil ve konuşma yoluyla yayılan garip bir salgından gizemli bir şekilde etkilenmeyen dilbilimci Muray Siyavuş, acımasız olan Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını duyunca İstanbul içerisinde oradan oraya kaçarak saklanmaya çalışır.

Yarına Tek Bilet

Türkiye’nin ilk Netflix orijinal filmi olan “Yarına Tek Bilet” filminde başrolü Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger oynayacak.OG Medya’nın yapımcılığında ekrana gelecek olan film, Ankara-İzmir yolculuğunda tanışan ikilinin hikâyesini konu alıyor. “Yarına Tek Bilet” tüm dünyayla aynı anda 19 Haziran 2020’de Netflix’te yayında olacak.

Exatlon Challenge

Format sahipliğini Acun Medya’nın yaptığı Exatlon Challenge, yeni formatıyla Türkiye’nin en popüler influencer’larının çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli dünyasını ekranlarımıza yansıtacak. Orkun Işıtmak’ın sunduğu ve Oğuzhan Uğur’un Exatlon Face-Off bölümleriyle yer aldığı, Türkiye’de 3 Temmuz’da yayına girecek.

tikla-banner-001.jpg

youtube2-004.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.