Netflix’den Türk kullanıcılarına Top 10 müjdesi

Netflix’den Türk kullanıcılarına Top 10 müjdesi

Netflix yeni yaptığı güncellemeleri duyurdu, artık Top 10 listesi görülebilecek, Türkiye'de aktif hale geldi bile...

Netflix kullanıcılarına yeni özellik müjdesi verdi. Netflix’e yeni gelen özellik sayesinde kullacılar digital platformun sunduğu bu yeni özellik ile izlenmeleri listeleyecek. Netflix’in bu yeni özelliği ile en iyiler listelerini paylaşacak olan Netflix, Netflix Top 10 veya diğer adıyla Netflix En İyi 10 listesi kullanıma açacak.

Netflix’de listeleler 3 grup halinde hazırlanıyor: En çok izlenen filmler, en çok izlenen diziler ve en çok izlenen içerikler. Netflix bu listeleri ülke bazında güncelleyecek, dolayısı ile Türk kullanıcılar Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmleri görebilecek. Listeler her gün izlenme durumlarına göre güncellenecek.

Netflix bu yeni özelliği bir süredir İngiltere ve Meksika’da test ediyordu ve sonunda aktifleştirdi. Böylelikle sadece Netflix'in seçimiyle öne çıkarılan popüler içeriklerin yerine genel eğilim hakkında da üyeler bilgi sahibi olabilecek. Bu listenin tüm ülkelerde aktif hale gelmesi biraz zaman alacak ancak Türkiye'de faaliyete geçti.

Netflix konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Harika bir film veya TV şovu izlediğinizde, onu aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşırsınız veya iş yerinde konuşursunuz. Böylece diğer insanlar da keyfini çıkarabilirler. Bu liste çok daha hızlı ve kolay bir şekilde izleyecek bir şeyler bulmamıza yardımcı oluyor." Sözleri ile yeni güncellemenin özelliklerini kullanıcıları ile paylaştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.