Netflix’in yeni Türk filmi 9 Kere Leyla’dan Yeni Fragman Yayınlandı

Netflix’in yeni Türk filmi 9 Kere Leyla’dan Yeni Fragman Yayınlandı

Netflix’in yeni Türk filmi 9 Kere Leyla’dan Yeni Fragman Yayınlandı. İşte o fragman:

Yıldız oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Ezel Akay imzalı 9 Kere Leyla filminden yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Korona virüs salgını nedeniyle sinemalarda gösterime giremeyen film, Netflix üzerinden seyircilerine ulaşacağını geçtiğimiz ay duyurmuştu.

Usta oyuncular Demet Akbağ ve Haluk Bilginer’in yanı sıra Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un kadrosunda yer aldığı 9 Kere Leyla, uzun yıllar evli olan Adem ve Leyla’nın hayatını merkeze alacak. Mutsuz bir evlilik sürecinde olan Adem’in Nergis adlı başka bir kadına aşık olmasıyla çiftin hayatındaki trajediler ve sarsıntılar git gide derinleşmeye başlayacak.

Bir evlilik. İki aşk. Üç bela. Ezel Akay’dan 9 Kere Leyla, 4 Aralık’ta Netflix‘te gösterime girecek.

9 KERE LEYLA FİLMİNİN KONUSU

Leyla ve Adem, yıllarca mutlu bir evlilik yaşadılar, ta ki güzel evlilik terapistleri Nergis, Adem'in kalbini çalana kadar. Görünüşte çok zengin olan Adem'in, bütün mal varlığının yönetimi ise Leyla'nın elindedir. Nergis ile aralarındaki engelleri kaldırmak için harekete geçen Adem, Leyla'yı kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ancak bu girişimlerinin hepsi de başarısızlıkla sonuçlanır. Adem, sonunda Leyla'dan kesin olarak kurtulmanın en iyi yolunun onu öldürmek olduğuna karar verir. Gözü Nergis'ten başkasını görmeyen Adem, Leyla'yı ortadan kaldırmak için 9 farklı girişimde bulunur. Ancak Leyla'yı öldürmek Adem'in sandığı kadar kolay değildir

İşte Haluk Bilginer ile Elçin Sangu’nun yatak sahnesi ile dikkat çektiği 9 Kere Leyla’nın fragmanı:

Yaratıcı & Yönetmen: Ezel Akay

Yapımcı: BKM

Oyuncular: Haluk Bilginer (Adem), Demet Akbağ (Leyla), Elçin Sangu (Nergis), Fırat Tanış (Mahdum) ve Alican Yücesoy (Haris)

Tür: Fantastik Komedi

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.