Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babasıyla buluştu! Sosyal medyadan ateş püskürdü!

Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babasıyla buluştu! Sosyal medyadan ateş püskürdü!

Nihat Doğan, cinsel istismara uğrayıp vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıp kendini savundu.

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015’te bindiği minibüste vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki çeken Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

Doğan, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” mesajı nedeniyle tepki çekmişti.

Türkücü Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babasıyla çekildiği fotoğraf için, “Kendi ahlaksız yaşam tarzlarını Özgecan kardeşimiz üzerinden tahakküm etmeye çalışmak suretiyle her seferinde şahsıma saldıran bizden gibi görünen fakat bizden olmayan “Zulüm 1453’te başladı” diyen, Mankurt, Hak düşmanı batılın piçleri, çomarları bu fotoya çok iyi baksın…Özgecan Aslan kardeşimizin ailesi benim ailemdir ben de onların evladıyım… Buradan size ekmek çıkmaz. Ayrıca konuşmak her kişinin, hak konuşmak er kişinin işidir, ben hak konuşuyorum hakikat konuşuyorum. Sizin derdiniz benle değil benim hak konuşmamla… Dönen dönsün ben dönmezem yolundan haydi şimdi başka kapıya…” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.