Nihat Genç: İran Süleymani'nin intikamını alacak! Siz milli kahramanlarınızın intikamını alabildiniz mi?

Nihat Genç: İran Süleymani'nin intikamını alacak! Siz milli kahramanlarınızın intikamını alabildiniz mi?

Gazeteci Nihat Genç, 'Kasım Süleymani İran’ın milli kahramanı… Peki siz milli kahramanlarınıza ne yaptınız?' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Gazeteci Nihat Genç, Veryansın Tv'de, 'Kasım Süleymani İran’ın milli kahramanı… Peki siz milli kahramanlarınıza ne yaptınız?' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Genç, köşesinde ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani ile ilgili bilgiler paylaştı.

'Son otuz yıldan bugüne dönün geriye bir sayın bakalım Türk Milleti’nin kaç milli kahramanı öldürüldü ya da derdest edilip ortadan kaldırıldı? Ve bugün dünya tetikte İran’ın milli kahramanlarının intikamını nasıl alacağını korkuyla bekliyor, peki, siz, bunca milli kahramanınızın intikamını alabildiniz mi? İçinizde öldürülen derdest edilen milli kahramanlarınızın intikamını ‘almayı’ düşünen tek adam kaldı mı?' diyen Genç'in yazısı şöyle:

İran, milli kahramanı Kasım Süleymani’nin yasını tutuyor, saygı duymak lazım. Kasım Süleymani Orta Doğu’da Şii ve İran çıkarları için savaştı. Suriye, Irak, Afgan ve Yemen vb. uzun sürmüş Orta Doğu savaşlarının her cephesinde onun ismi vardı. Büyük savaşlar büyük kahramanlar çıkartır, Kasım Süleymani paratonerdi, çünkü her taşın altında onun gizli ve derin komutanlığı vardı.

Siz, kendinize bakın, Kaşif Kozinoğlu’na ne yaptınız?

Mustafa Levent Göktaş’a ne yaptınız? Üç dil biliyordu, hayatı dağlarda geçti, tek başına PKK kamplarının içine kadar sızdı, sıkı durun ikibine yakın çatışmaya girdi. Bir çatışmada 38 şehidimiz yanıbaşında tek başına günler geçirdi. Nice efsane hikayesi hâlâ anlatılır, çoğunu Google’den bulmanız mümkün. Bizler de Levent Göktaş’ı tahliye sonrası tanıdık, nice hikayeleri ağzından dinledik.

 

levent-goktas-siyasetcafe.jpg

Levent Göktaş

 

Sıcak çatışmaların ortasında bunca bilgi bu kadar yüksek bir kültür ve üstün cesareti karşısında ağzımız açık şaşkınlık ve hayranlıkla dinledik, bu kadar cesur bir komutanın kelepçelenmesine uzun yıllar çaresizlikle ağladık. Ve Türkiye’nin kendisine en çok ihtiyaç duyduğu yıllarda Silivri Cezaevi’ne üstelik kendi hakim karısını dahi fişledi iftiralarıyla tıktınız.

Kasım Süleymani İran derin devletinin komutanıydı, sizin ‘devletinizin derinlikleri’ neredeydi?

Altmış uzun yıldır derin devletiniz ‘gladyo’nun elinde. Yani CIA Amerika ajanları derin devletinizi ele geçirmiş, ülke çıkarlarını CIA çıkarlarına dönüştürmüşler.

Mesela PKK’yla savaşta arada bir milli bir kahraman çıktıysa onu da Eşref Bitlis gibi öldürdünüz, Hablemitoğlu gibi kafasına silah sıktınız, Uğur Mumcular gibi arabasını havaya uçurup cesed parçalarını cımbızla toplattınız. Kaşif Kozinoğlu gibi Silivri zindanlarında öldürdünüz. Sahada otuz uzun yılın çatışmaları tecrübeleriyle Türkiye’nin onuru olmuş Levent Göktaşları hiçe sayıp ortadan kaldırdınız.

Kasım Süleymani daha dün öldürüldü ama otuz uzun yıldır İran ve Şiiler adına sahadaydı, otuz uzun yıl cepheden cepheye koştu. Siz aynı sahada adamlarınızı neden otuz yıl tutamadınız? Aynı Amerika sizin ‘milli kahramanlarınızı’ elli uzun yıldır öldürüyor, kumpasla öldürdü, ‘özel harp’ dedi öldürdü, ‘derin devlet’ iftirasıyla öldürdü, ‘Jitem’ iftirasıyla öldürdü, ‘silahları toprağa gömdüler’ iftirasıyla öldürdü, ‘Fatih camiisini bombalayacaktı’ deyip tarihten sildiler, büyümelerine yüksek komutanlıklara atanmalarına Türk Milleti’nin çıkarlarını savunmasına saniyesinde izin vermeden, kimini havada kimini arabasında uçurdu, patlattı, zehirledi, öldürdü ve hepsini içimize yerleştirdikleri ajanlar, hakimler eliyle içerden öldürdüler.

 

kasif-siyasetcafe.jpg

Kaşif Kozinoğlu

 

Son otuz yıldan bugüne dönün geriye bir sayın bakalım Türk Milleti’nin kaç milli kahramanı öldürüldü ya da derdest edilip ortadan kaldırıldı?

Ve bugün dünya tetikte İran’ın milli kahramanlarının intikamını nasıl alacağını korkuyla bekliyor, peki, siz, bunca milli kahramanınızın intikamını alabildiniz mi?

İçinizde öldürülen derdest edilen milli kahramanlarınızın intikamını ‘almayı’ düşünen tek adam kaldı mı?

Amerika’yı bu kadar kolay operasyon yapmaya içimizdeki Amerikan köpekleri alıştırdı?

Bakın, İran, ‘intikamımı alacağım’ diyor ve bütün dünya intikamın mutlaka alınacağına yüzde yüz inanıyor?

Bu topraklarda yazıp çizip okuyan görev yapan tek bir kişi kendi milli kahramanlarımızın intikamından tek satır hiç söz etti mi?

Bu topraklarda tek bir devlet hükümet görevlisi kendi milli kahramanlarının intikamını aklının ucuna dilinin ucuna dahi getirebildi mi?

O halde, milli kahramanlarına yas tutup intikam sözü veren İran’a saygı duyun!

Unutmayın kardeşlerim, Türk Milleti’nin milli kahramanları sahada at koştururken Kasım Süleymaniyeler çömez dahi değildi, sahayı kim adına kimler temizledi, sahada uzun otuz yıl Şiilerden Kürtlerden hep söz edildi de Türkmenler ve Kerkük’ten neden tek kelime edilip bu uzun otuz yılda varlıkları gündeme hiç getirilmedi?

Hepsini geçtim, sen hâlâ ekranlardan Atatürk’e küfrediyorsun!'


siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum