Nihat Genç Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: 'O önden bir gitsin de...'

Nihat Genç Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: 'O önden bir gitsin de...'

Usta Gazeteci-yazar Nihat Genç, Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde bulunduğu durumla ilgili flaş açıklamalar yaptı ve Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu.

Usta Gazeteci Nihat Genç’in Youtube kanalı Veryansın TV’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hakkında bomba iddialarda bulundu.

CHP'lilerin seçime, "Kılıçdaroğlu kaybetsin" diye girdiğini ileri süren Nihat Genç asıl planlamaların ise yerel seçimlerden sonrası için yapıldığını iddia etti.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere 71 gün kala CHP’nin röntgenini çeken Nihat Genç, parti içinde olay yaratacak ifadeler kullandı ve Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi’nin "halk dilinden" çok uzak olduğunu vurguladı. Öte yandan Nihat Genç, "Bira için, Mozart dinleyin, mini etek giyin" diyen muhalif kesimleri de topa tuttu.

"Mozart dinleyince ülke kalkınacak, yok böyle bir şey" diyen Nihat Genç, "özentiden" daha vahim bir durum olmadığını belirtti.

BALBAY VE ÖZKAN ANLAŞILMAKTAN ÇOK UZAK

CHP'li siyasetçileri, vatandaşla sağlıklı bir iletişim kuramamakla eleştiren Genç, CHP eski Milletvekili Mustafa Balbay ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan gibi isimlerin halkın arasına girdiklerinde anlaşılmaktan çok uzak olduğunu kaydetti.

Genç, bu isimlerin, Anadolu'da bir kahvehaneye gidip "gaz çıkarmaları" durumunda bile, söylemlerinden daha anlaşılabilir olabileceklerini ifade etti.

NİHAT GENÇ KILIÇDAROĞLU'NA AĞIR SÖZLERLE YÜKLENDİ

Nihat Genç Veryansın TV’de gündeme ve muhalefete dair yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na çok ağır ifadelerle yüklendi.

Eleştiri tonunu daha da sertleştiren usta Gazeteci Nihat Genç, CHP'lilerin seçimlere "Kemal Kılıçdaroğlu kaybetsin" diye girdiğini iddia etti.

Nihat Genç Veryansın TV’de dikkat çeken şu açıklamalarda bulundu:

"Seçime gidiliyor, bütün vekiller 'CHP başarısız olsun da biz sonra iktidar olalım' diye düşünüyor! Sonra Tuncay Özkan'ı, Mansur Yavaş'ı hepsi bir siyaset yapacaklar. CHP'nin şu an seçime girmesi 'Kılıçdaroğlu yenilsin' diye... Bütün CHP'lilere sor, CHP yenilsin de, şey yapalım...

Arkadaki CHP'li vekillerin hiçbirisi öne çıkmak istemiyor; Kılıçdaroğlu için; "O önden gitsin de anasının a*ını görsün" diyor. O önden gitsin bir görsün!"

İşte Nihat Genç’in Veryansın TV’de yaptığı açıklamaların ve muhalefete yönelttiği eleştirilerin yer aldığı programın tamamı:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.