'O Bir Vatan Haini ve Asılacak'

'O Bir Vatan Haini ve Asılacak'

Times gazetesi bir haberinde ve başyazısında Başbakan Erdoğan ve Ak Parti hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

Times gazetesi  AKP ve Erdoğan'ı hedef aldı. Türk medyasında en sert muhalif gazetelerin kullanmadığı bir dille Erdoğan'a saldıran Times gazetesinin saygınlığını bir kenara bırakarak ateşli bir Erdoğan muhalifi gibi hareket etmesi şaşkınlıkla karşılandı.


Gazetenin İstanbul Muhabiri Alex Christie Miller'ın AK Parti'nin Büyükçekmece mitingi izlenimlerini yazdığı haberde bir vatandaşa dayandırılarak Erdoğan için ağır ithamlarda bulunuldu. Haberde bir vatandaşın ağzından 
 "O bir vatan haini ve asılacak" 
ifadeleri kullanıldı. Bu durum muhabirin ve gazetenin Erdoğan ve AK Parti'ye karşı aldıkları tutumun skandal ifadelerle dışa vurumunu yansıtan bir örnek olarak kayda geçti.



Times başyazısında ise net bir şekilde Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi gerektiğini ve bunun iyi olacağını vurguluyor.

'Laik Türkiye’nin başbakanın kayırmacı tavırlarını cezalandırma şansı var" denilen skandal başyazıda, 10 yıldan uzun bir süredir ilk kez Recep Tayyip Erdoğan'ın bir seçim kaybetmeye yakın olabileceği söyleniyor ve bunun hem Türkiye, hem de komşuları için iyi bir şey olacağı vurgulanıyor.

Başyazıda 'eski kalesi İstanbul'u kaybetmek yüzüne atılacak yararlı bir tokat olur' denilerek açıkça Erdoğan düşmanlığı gözler önüne seriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum