O soru yüzünden Ahmet Hakan'a linç kampanyası başlatıldı

O soru yüzünden Ahmet Hakan'a linç kampanyası başlatıldı

Ekrem İmamoğlu'na sorulan Yunan gazetesi haberi yüzünden CHP taraftarı haber siteleri ve sosyal medya kullanıcıları Ahmet Hakan'a linç kampanyası başlattı.

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu. 

Programda, Ahmet Hakan ile CHP adayı İmamoğlu arasında sert tartışma yaşandı. Hakan'ın Yunan gazetesindeki haber üzerine İmamoğlu," Farz edelim cevap vermedim. Bunu niye açıyorsunuz?" diyerek tepki göstermesiyle de kalmadı Ahmet Hakan'ın gazeteciliğini de sorguladı. 

Ahmet Hakan, Yunan gazetesinin Ekrem İmamoğlu ile ilgili İstanbul seçimlerini içeren haber ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun bu haber ile ilgili sözlerini sorunca CHP adayı ile sert tartışmalara neden oldu. 

"BU KONUYU KAPATALIM BAŞKA SORUYA GEÇELİM"

CHP'li İmamoğlu, soruya cevap veremeyince 'Bu konuyu kapatalım, başka soruya geçelim' diyerek geçiştirmeye çalıştı. İmamoğlu ayrıca Hakan'a "Bu soruya neden soruyorsun" diye tepki gösterirken Ahmet Hakan'ın gazeteciliğini de sorguladı. 

Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu sert üslubunun sert ve öfkeli halinin üzerini kapatmak için Ahmet Hakan'ın programının 2 saat süreceği söylendiğini açıkladı. İmamoğlu'nun bu sözleri üzerine CNN Türk'ten bir açıklama yapılıp, rakibi Binali Yıldırım ile aynı zaman kullanıldığı açıklaması geldi. 

YUNAN GAZETESİNİN HABERİ GERDİ

Ahmet Hakan'ın CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na Yunan gazetesi haberi hakkında ısrarla neden açıklama yapmadığını sorunca ortalık gerginleşti. Ahmet Hakan, yine Esenler Belediye Başkanının Tevfik Göksu'nun aynı haber üzerine yorumlarına da neden sessiz kaldığını sormaya çalışmasıyla Ekrem İmamoğlu öfkesini iyice artırmıştı. 

Ahmet Hakan bu konu hakkında kısa da olsa bir cevap beklerken, Ekrem İmamoğlu ise Ahmet Hakan'ı Esenler Belediye Başkanını savunmakla suçlamaya başladı. Hakan ise ısrarla İmamoğlu'na böyle bir şeyin olmasının mümkün olmadığını söylese de İmamoğlu öfkesi hiç dinmedi. İmamoğlu onlarca kez 'Ahmet bey bakın savunmayın' dedi. 

AHMET HAKAN'A LİNÇ KAMPANYASI 

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun programda bir soruya karşın ısrarla direnmesi ve kısa bir cevap bile vermemek için öfke sınırlarını zorlayan ve kendisi için 'sevgi pıtırcığı' dediği yakıştırma da böylece yıkılmış oldu. Bunun üzerine CHP, HDP medyası ile birlikte İmamoğlu taraftarları Ahmet Hakan'ı sosyal medya linç girişimi yapıldı. 

Bilindiği üzerine Ahmet Hakan hem iktidar hem de muhalefet kanadına her daim eleştiriler getirebilen bir gazeteci olmasına rağmen sosyal medyadan bir çok vatandaş Ahmet Hakan'a sahip çıktı. 

CHP ve İmamoğlu taraftarlarının linç etmek için harekete geçerken, Ahmet Hakan'a sosyal medyadan bir çok destek mesajları geldi.

 

İşte onlardan bir kaç tanesi:

 

ahmet-hakan1.jpg

ahmet-hakan2.jpg

ahmet-hakan3-002.jpg

 

 

İşte Ahmet Hakan'ı linç etmek için harekete geçen CHP ve İmamoğlu taraftarlarının rahatsız olduğu o soru ve yaşanan gerginlik:

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.