Oda Tv'de deprem: Ayrılıyorlar

Oda Tv'de deprem: Ayrılıyorlar

MİT belgelerini ifşa ettiği için kapatılan Oda Tv'de bazı isimlerin istifa edeceği bildiriliyor.

Oda Tv haber sitesinde 2007 yılından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile 2008 yılından bu yana Haber Müdürlüğü görevini yürüten Barış Terkoğlu'nun ayrılık kararı aldıkları belirtiliyor.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu'nun ayrılık kararının altında yaşanan görüş ayrılıklarının yattığı, iki ismin yanı sıra bazı yazar ve editörlerin de haber sitesinden ayrılma kararı aldıkları iddia edildi.

Pehlivan ve Terkoğlu hakkında, MİT bilgilerini ifşa etmek suçundan davalar açılmış ve  bu davalar kapsamında 2011 ve 2020 yıllarında cezaevine girmişlerdi.

MÜYESSER YILDIZ DA DAHİL OLDU
Çıkan kriz sonrası Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'ın da ayrılık kararı aldığı ileri sürülürken geçen saatlere rağmen hiçbir açıklama yapılmaması da dikkat çekti.

KAPATILMIŞTI

Oda Tv geçtiğimiz yıl MİT belgelerini ifşa ettiği için kapatılmış ve Genel Yayın yönetmeni ile bazı muhabirleri tutuklanmıştı. Oda Tv, daha sonra başka bir domain üzerinden yayın yapmaya başladı. 

ODA TV KİME SATILDI?

Daha önce Oda Tv'de köşe yazarlığı yapan Nihat Genç'te ayrılmış ve haber sitesini çok sert sözlerle eleştirmişti. Genç, "Oda Tv kime satıldı" başlıklı bir yazı ile eleştirilerini dile getirmişti.

 

genc.JPG

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum