Oda Tv’nin yayınladığı fotoğrafın gerçek hikayesini Selçuk Düzgün Yazdı

Oda Tv’nin yayınladığı fotoğrafın gerçek hikayesini Selçuk Düzgün Yazdı

Oda Tv dün yayınladığı bir fotoğraf üzerinden MHP ve Devlet Bahçeli’yi hedef göstererek, yargının siyasallaştığını iddia etti. İddiasına kanıt olarak da MHP Lideri Bahçeli ile bir Avukatın fotoğrafını gösteren gazeteye Selçuk Düzgün cevap verdi.

Türkiye gündeminde tartışmalara yol açan çoklu baro düzenlemesi ile ilgili olarak yapılan eleştirilerin siyasal boyutunu görmezden gelerek, yargının siyasallaştığını iddia eden Odatv’nin MHP ve Devlet Bahçeli’yi hedef aldığı haberi tepki çekti.

Odatv, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bir avukata cübbe giydirirken çekilen fotoğrafını ve avukatın sözlerini, “Avukatlığın siyasallaştığının” delili gibi göstererek manşete taşıdı.

Bir avukata cübbe giydirmenin avukatlığın siyasallaşmasına neden olduğunu iddia eden gazetenin, sanki avukatlık şimdiye kadar hiç siyasete bulaşmamış gibi haber yaparak MHP ve Bahçeli’yi hedef alması dikkat çekti.

O fotoğraftaki avukatın kim olduğunu ve neden Bahçeli’nin cübbesini giydirdiğini Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Selçuk Düzgün yazdı.

Düzgün’nün “O fotoğraf” başlıklı makalesini okumak için lütfen tıklayınız…

 

avukat-bahceli-fotograf-002.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.