Odun Herif  Mansur Yavaş'a çaya gidecek

Odun Herif Mansur Yavaş'a çaya gidecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dün gece Fatih Alyatlı'nın programında 'Odun Herif' sorusuna 'montaj' yanıtını verdi. Odun Herif'in yanıtı Mansur Yavaş'lı oldu!

Altaylı'nın, Habertürk'teki programında yönelttiği, "Sizin Twitter'da şahane bir baş belanız var 'Odun Herif'. Gece vakti size Melih Başkan bir şey söyleyeceğim diyor siz de cevap yazıyorsunuz diyor ki 'uykum geldi yatıyorum' falan..." sorusuna Gökçek şu yanıtı verdi:

 

"Hayır ben ona hiç cevap vermedim. Kendi kendine montaj yapmış, sanki ben cevap vermiş gibi yazmış koymuş ve Melih Gökçek'e böyle dedim o da bana böyle dedi diye millete servis etmiş. Söyleyen de kendine ait, cevaplar da kendine ait. Direk olarak blokladığım için benimle herhangi bir irtibat filan yok. İlk başta böyle yalan yanlış şeyi uydurunca hemen blokladım. Benim bu manada diyaloğum sadece Ahmet Hakan'la vardır. Ahmet Hakan'la yazışmalarımın hepsi gerçektir, muhabbetimiz vardır."

 

ODUN HERİF, MANSUR YAVAŞ'A ÇAYA GİDECEK!

 

Bu açıklamalar üzerine Melih Gökçek'le yazışmaları çok konuşulan "Odun Herif" bu kez de şansını Mansur Yavaş'la denedi. "Abi orada mısın" diye yazan fenomen, "Evet Kadir" cevabı alınca oltayı attı ama tutmadı. "Abi bu adam bana montajcı diyor (Melih Gökçek)" diye yazan Odun Herif, Mansur Yavaş'tan hiç beklemediği, "Nereden duydun" yanıtını aldı. "Odun herif" daha önce Melih Gökçek'le yazışmalarında Gökçek'e "oğlun gözaltında" diye yazmış ve Gökçek, "Nereden duydun" diye cevap vermişti...

 

Bu cevaba, "Abi sen şakadan anlıyon ha" diye yazan Odun Herif, Mansur Yavaş'ın 31 Mart'ta kendisini başkanlık makamına çay içmeye davet etmesiyle sohbeti sonlandırdı.

 

mansur yavaş odun herif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.