Orman yangınlarında son durum: Termik Santralin patlama riski var mı?

Orman yangınlarında son durum: Termik Santralin patlama riski var mı?

Türkiye, orman yangınlarıyla mücadelede 8. güne girdi. Ekiplerin alevlere müdahalesi kesintisiz havadan ve karadan devam ediyor.

Orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Ege ve Akdeniz'i adeta esir alan yangınlarda 8. güne girilirken ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi kesintisiz olarak devam ediyor.

39 İLDE 174 ORMAN YANGINI

 

Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 28 Temmuz- 04 Ağustos 2021 tarihleri arasında 39 ilde 174 orman yangını çıktığı bildirildi. Bu yangınlardan 160'ının kontrol altına alındığı belirtilen açıklamada 14 yangının ise devam ettiği belirtildi. DHA muhabiri Hande Nayman, CNN Türk canlı yayınında Muğla Ören'deki Kemerköy Termik Santrali'nin olduğu bölgedeki yangınla ilgili son durumu anlattı, termik santralde yangın ve patlama riskinin bulunmadığı bilgisini paylaştı.

TERMİK SANTRALİN PATLAMA RİSKİ BULUNMUYOR

 

DHA muhabiri Hande Nayman Muğla Ören'deki Kemerköy Termik Santrali'nin olduğu bölgedeki son durumu paylaştı.

Neyman, "Termik santral yetkilileri, şu anda tehdit unsurunun olmadığını ifade ettiler. Termik santralin patlamasına ilişkin tüm endişelerin yersiz olduğunu söylediler. 'Patlama riski bulunmuyor' dediler, üst düzey tedbirler alındı." ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.