Oy kullandığınız sandıktan kim çıktı? Tıkla Öğren

Oy kullandığınız sandıktan kim çıktı? Tıkla Öğren

​​​​​​​31 Mart seçimleri pek çok ilde sonuçlandı. Vatandaşlar şimdi oy kullandığı sandıklardan çıkan oy oranlarını merak ediyor. Sandığınızdan kim çıktı, hangi parti ne kadar oy aldı?

31 Mart seçimleri pek çok ilde sonuçlandı. Vatandaşlar şimdi oy kullandığı sandıklardan çıkan oy oranlarını merak ediyor. Sandığınızdan kim çıktı, hangi parti ne kadar oy aldı? Haberimizde sandık sorgulama aracı ile sandığınızdan kime ne kadar oy çıktı öğrenebilirsiniz. İşte Türkiye geneli seçim sonuçları...

Türkiye tüm büyük şehirlerinden köylerine dün sandık başına giderek yeni sistem için oylarını kullandılar. Türkiye son yıllardaki en çekişmeli seçimine sahne oldu. Özellikle büyük şehirlerde yarış nefes kesti ki İstanbul seçim sonuçları belirsizliğini koruyor. Peki oy kullandığınız sandıkta hangi parti ne kadar oy aldı biliyor musunuz? Aşağıdaki bağlantı ile ulaşabileceğiniz CHP’nin sandık takip, kontrol aracına T.C. kimlik numaranızı girerek oy verdiğiniz sandıkla verileri öğrenebilirsiniz. Ayrıca il, ilçe ve sandık numarası bilgilerini girerek yerel seçim için kurulan herhangi bir sandık için de verilere ulaşabilirsiniz.

SANDIĞIMDAN KİM ÇIKTI?

YSK'nın son verilerine göre %84 katılım oranı olan 31 Mart yerel seçimlerinde sandık sandık oy oranlarını aşağıdaki sandık sorgulama aracından öğrenebilirsiniz.

Uyarı: Veriler resmi olmayan sonuçlardır. YSK’nın resmi sandık sorgulama aracı henüz yayına açılmamıştır.

SANDIK SORGULAMA ARACI İÇİN TIKLAYIN

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.