Özhaseki açıkladı: CHP'de Mansur Yavaş isyanı başladı

Özhaseki açıkladı: CHP'de Mansur Yavaş isyanı başladı

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Ankara adayı Mansur Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, CHP Ankara adayı Mansur Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özhaseki, sahte senetle ilgili, "Soruların hepsi de boşlukta duruyor. Sonra 'mağduruz' yapmayın ya. İnsanları anlamaz yerine koymayın. Bunu gören Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı da 'Yazıklar olsun' dedi. Bu kirli ilişkileri yapan adamların insanlara doğru dürüst anlatması lazım. En sonunda CHP'de de isyan başladı" açıklamasında bulundu.

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak Ankara Sanayi Odası'nı (ASO) ziyaret etti.

'ÜZÜNTÜ DUYUYORUM KİRLİ BİR İŞ'

Özhaseki burada CHP Ankara adayı Mansur Yavaş hakkında açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Kardeşim sen de bizim gibi dersine çalış, ne yapacaksın Ankara'da. Ulaşımda, yeşil alanda, sanayide nedir düşündüğün? Projen var mı senin?' Yaz, altına imza at biz de seni oradan eleştirelim. Sen de bizi yazdıklarımızdan eleştir. Ama karşıda belediyeciliği bilmedikleri gibi bunu da yazmıyorlar diye eleştirmeye devam ettim. Bunun dışında son bir haftadır gelişen senet işi var. Söylemeyeceğim, anlatmayacağım, üzüntü duyuyorum, kirli bir iş. Cevap vermeleri gereken de başkaları. Keşke bunlar da konuşulmasaydı. Beş kez belediyelere aday oldum, hiçbir gün siyaset yapmadım" diye konuştu.

CHP'DE MANSUR YAVAŞ İSYANI BAŞLADI

Mehmet Özhaseki, ardından Kızılay'da esnaf ziyaretinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım'ın "Mansur Bey'i aday yaptığımız gün Ankara'yı kaybettik" sözünün hatırlatılması üzerine  Özhaseki, şöyle konuştu;

"Dosyalara baktım, net söylüyorum. Bu kadar kirli ve pis bir işe bulaşan bir adamın insan içine çıkmaması lazım, aday olmayı bırakın. Fakat şimdi cevap verilmiyor, kaçılıyor. Soruların hepsi de boşlukta duruyor. Sonra 'mağduruz' yapmayın ya. İnsanları anlamaz yerine koymayın ya. Bunu gören Başdanışman da, 'Yazıklar olsun' dedi. Bu kirli ilişkileri yapan adamların insanlara doğru dürüst anlatması lazım. Senedin niye düzenlendiğini anlatması lazım. Hangi hünerinden dolayı 600 bin dolar alıyor, anlatması lazım. Bunu her yerde söylüyoruz. En sonunda CHP'de de isyan başladı. Orada benim de akrabalarım var, şunu söylüyorlar; 'Biz Atatürk'ün kurduğu partinin devamıyız, içimizde bir tane çağdaş, sosyal demokrat bir arkadaş koyamadık, yazıklar olsun, niye şaibeli birisini koyuyoruz?' diye isyanlarda herkes. O arkadaş madem yaşadı bu olayları, çıkıp dürüstçe anlatsaydı.”

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.