Özhaseki'den flaş seçim açıklaması! Katiller ve Pensilvanya'daki sapık sevinemeyecek

Özhaseki'den flaş seçim açıklaması! Katiller ve Pensilvanya'daki sapık sevinemeyecek

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Yarın Ankara'da bu milletin gönlünden geçen olacak. Katiller, Pensilvanya'daki hoca kılıklı sapık sevinemeyecek. Millet sevinecek, bayrak, ezan sevdalıları sevinecek inşallah" dedi.

Türkiye yarın yerel seçimlere gidiyor. Ankara'nın Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde halkı otobüsten selamlayan Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, seçimlerde CHP Ankara adayı Mansur Yavaş’a PKK ve FETÖ desteği iddialarına karşın bir açıklama yaptı.

Mehmet Özhaseki "Yarın Ankara'da bu milletin gönlünden geçen olacak. Katiller, Pensilvanya'daki hoca kılıklı sapık sevinemeyecek. Millet sevinecek, bayrak, ezan sevdalıları sevinecek inşallah" dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Ankara adayı Mehmet Özhaseki yarın yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Ankara'nın Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde halkı otobüsten selamlayarak önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu ve Özhaseki, Yenimahalle Şentepe'de otobüsten inerek kendilerini karşılayan ilçe sakinleriyle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

KATİLLER PENSİLVANYA’DAKİ HOCA KILIKLI SAPIK SEVİNEMEYECEK İNŞAALLAH

Yenimahalle'de toplanan kalabalığa seslenen Mehmet Özhaseki, CHP Ankara adayı Mansur Yavaş’ın PKK ve FETÖ’nün desteklediği iddialarına karşın şu açıklamayı yaptı; "Yarın da sandıklara gidip asıl görevimizi yapıp, Ankara'da bu milletin gönlünden geçen olacak inşallah. Katiller, Pensilvanya'daki hoca kılıklı sapık sevinemeyecek inşallah. Millet sevinecek, bayrak sevdalıları, ezan sevdalıları sevinecek inşallah. Yarın akşam sandıklardan bu milletin isteği çıkınca 5 yıl boyunca durmadan gece gündüz çalışacağız, size layık olmaya çalışacağız. Bundan endişeniz olmasın. Dualarınızı desteklerinizi bekliyoruz.”

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum