Özhaseki'den Başkenti sallayacak video Vatan namustur

Özhaseki'den Başkenti sallayacak video Vatan namustur

Cumhur İttifakı Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki resmi youtube hesabından yayınladığı kliple seçimin önemine vurgu yaptı.

Cumhur İttifakı Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki resmi youtube hesabından bir klip yayımladı. Klipte hem Ankara’nın hem de Türkiye’nin önemine vurgu yapılarak seçmenin bu yönde oy kullanma çağrısı var.

Video Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü. Senin altında doğdum. Senin altında öleceğim” sözleri eşliğinde Ankara’nın görüntüleri yer almasıyla başlıyor.

Ardından bir sanatçının türküsünde, “Her yanlıştan göç eyledim. Yandım yurdumun bu ateşinden bu sevdayı taç eyledim. Çatık durmasın kaşlar. Düşmesin gözlerden yaşlar. Gün doğarken umut başlar. Bu sevdayı taç eyledim” sözleri ile devam ediyor.

Klipte ayrıca terör eylemleri görüntüleri ile HDP’nin “Batı da AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz” açıklamaları yer alıyor. Klip şehit cenazeleri eşliğinde sanatçının, “Namus yoksa beka yoksa. Yaşasak ne olur yaşamasak ne olur” sözleriyle devam ediyor.

Klip Mehmet Özhaseki’nin, “Bu vatan toprağının her karışında milletimizin kutsalları uğrundaki mücadelesi varken; Hakk’ın bağrağımın ve Türkiyemin yanında olmayanın sandıkta karşılığı yoktur…” mesajı ile sona eriyor.

İşte Mehmet Özhaseki’nin Ankara ve Türkiye konulu o klibi;

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum