Özhaseki'den bomba Gökçek açıklaması

Özhaseki'den bomba Gökçek açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ak Parti’nin Ankara adayı olarak gösterilen ve uzun yıllar Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış olan Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalar yaptı ve kendisiyle görüşeceklerini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin Nabzı programında Didem Arslan’ın sorularını yanıtladı.

Af teklifi Meclis Başkanlığı’na sunuldu

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Büyükşehir Başkan adayı Mehmet Özhaseki; programda Didem Arslan’ın sorularını cevaplarken Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski Başkanı Melih Gökçek'in kendisi için paylaştığı destek tweetlerini silmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan FETÖ soruşturması açıklaması

GÖKÇEK İLE KONUŞACAĞIZ

Melih Gökçek ile 25 yıla dayanan bir arkadaşlıklarının olduğunu söyleyen Ak Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “CHP'nin yandaş gazetesi mal bulmuş mağribi gibi saldırdılar bu işe. (Tweetleri neden sildi?) Onu konuşmadık. İlk görüşmemizde konuşacağız” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.