Özlem ÇERÇİOĞLU'na büyük kumpas

Özlem ÇERÇİOĞLU'na büyük kumpas

Özlem ÇERÇİOĞLU'na büyük kumpas

Başta Didim olmak üzere, Kuşadası ve Efeler belediye başkanlarının her başarısızlıklarına mazeret olarak Büyükşehir’i göstermeleri, Halk arasında huzursuzluk yarattı. Büyükşehir belediyesinin yaptıkları hizmetleri kendi projeleriymiş gibi göstererek, Büyükşehir Belediyesinin ilçelerinde kendilerine yeteri kadar destek olmadıklarını söyleyerek İlçe Belediye Başkanlarının Yerel Basına el altından haber yaptırmaları çözümsüzlüğün adresi olarak ta Büyükşehir’i gösterdikleri iddia edildi. Tamamına yakını CHP'li olan bu İlçe belediyelerinin halkı yanlış bilgilendirerek kendi başarısızlıklarını Büyükşehir’e mal etmeleri Halk tarafında tepki ile karşılandı.

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş’ın siyasetcafe'ye şu açıklamalarda bulundu;

“Biz işimize bakıyoruz ve ele aldığımız konuları başarı ile sonlandırıyoruz. Herkes de böyle yaparsa sorun kalmaz.

Biz hiç kimsenin bizi yavaşlatmasına izin vermeden yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Diğer arkadaşlarda aynı şekilde davranırlarsa bu tür boş işlerle zaman kaybetmezler ve halkımızın gönlünde tıpkı Sayın Özlem Çerçioğlu gibi yerlerini alırlar”

Turizm sezonunu yaşadığımız bu günlerde toplanamayan çöplerle, çevre kirlilikleri ile ve esnaflarına ve personellerine uyguladıkları baskılarla gündemden düşmeyen bu belediye başkanlarından vatandaşların, Sayın Özlem Çerçioğlu adına tek bir talebi olabilir..

“Gölge etmeyin başka ihsan istemez”….

 

Ekrem BATUR

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.