Papa'dan flaş Kudüs açıklaması

Papa'dan flaş Kudüs açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani Lider Papa Franciscus ile görüşmesinde, Kudüs'ün Yahudiler, Hristiyanlar ve Müslümanlar için kutsal olduğunu, bu kentin statüsünü değiştirmeye yönelik her türlü teşebbüsten uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı kayaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Papa Franciscus, bugün akşam saatlerinde fikir teatisi amacıyla yaptıkları görüşmede, ABD yönetiminin Kudüs konusunda attığı son adımın endişe verici olduğunu belirtti.

 

SKANDAL! İYİ Parti’den Kudüs ile ilgili şok açıklama

 

FİLİSTİN'İN BAŞKENTİ DOĞU KUDÜS

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgenin barış ve istikrarı için 1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız ve egemen bir Filistin Devleti'nin vücut bulmasının şart olduğuna işaret etti.

Vicdan sahibi olan herkesin bu husustaki hassasiyetini hep birlikte ortaya koyması gerektiğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Franciscus'a, Kudüs'te mevcut durumun korunması yönündeki çağrısından dolayı takdirlerini iletti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs için Putin'le görüştü

 

KUDÜS YAHUDİLER, HRİSTİYANLAR VE MÜSLÜMANLAR KUTSAL KENT

Kudüs'ün Yahudiler, Hristiyanlar ve Müslümanlar için kutsal olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Papa Franciscus, bu kentin statüsünü değiştirmeye yönelik her türlü teşebbüsten uzak durulması gerektiğini ifade etti.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.