Paşa, HDP'li Belediye Başkanı'na elini vermedi

Paşa, HDP'li Belediye Başkanı'na elini vermedi

Kars'ta düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde, 14. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, 31 Mart'ta seçilen HDP'li Belediye Başkanı Ayhan ile Bilgen tokalaşmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'ndan, HDP'li Buldan’ın konuşmasını dinlemeden ayrılmasını, "Benim Mehmetlerimi şehit edenleri dinleyelim mi?" diye açıklamıştı. 

Yine bugün Kars'ta düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde, 14. Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, HDP'li Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in tokalaşmak üzere uzattığı eline karşılık vermeyerek tokalaşmadı.

HDP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI İLE TOKALAŞMADI 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülkede olduğu gibi coşkuyla kutlandığı yerlerden biri de Kars oldu. Çeşitli gösterilerin düzenlendiği Kars'ta protokol yerini aldı. Gösteriler başlamadan önce 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, protokol konuklarından birisi olan HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve HDP'li Şevin Alaca'nın tokalaşma isteğini geri çevirdi. Elleri havada kalan HDP'li sözde eş başkanlar ve meclis üyeleri diğer kişilerle tokalaştıktan sonra yerlerine oturarak gösterileri izledi.

İşte HDP'li belediye başkanının elinin havada kaldığı o anlar;

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.