Pınar Gültekin olayı içimizi yakmışken bir kayıp haberi daha: Arailym Orynbayeva 72 gündür bulunamıyor

Pınar Gültekin olayı içimizi yakmışken bir kayıp haberi daha: Arailym Orynbayeva 72 gündür bulunamıyor

Türkiye Pınar Gültekin'in katledilmesi ile büyük bir şok ve üzüntü içerisindeyken ikinci bir kayıp kız vakası daha gündeme düştü.

Kayıp olduktan sonra dehşetli bir şekilde öldürülmüş olarak bulunan Pınar Gültekin'den sonra 72 gündür kayıp olan Kazakistan uyruklu Arailym Orynbayeva'nın da ölmüş olmasından korkuluyor.

 

EN SON DAĞLIK VE ORMANLIK ALANA YAKIN BİR YERDE GÖRÜLDÜ

21 yaşındaki Arailym Orynbayeva 9 Mayıs Cumartesi günü kimlik ve pasaportunu yanına almadan evinden ayrıldı. O gününün hemen bir gün sonrasında cep telefonu kapanan Arailym annesi Saltanat Orynbayeva (41), polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis güvenlik kameralarını inceledi. Genç kız güvenlik kameralarındaki en son görüntüsünde yakın kısımda bulunan dağlık ve ormanlık alanda sabah saatlerinde arama çalışması başlatıldı. Bölgeye gelen AKUT, AFAD, UMKE ve polis ekipleri 3 gruba ayrılarak mezarlık yolundan dağa çıkan patika ve ormanlık alan içerisinde arama çalışmalarına başladı. Çalışmalarda Antalya Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ise bölgeyi drone ile havadan ve Melo isimli kadavra arama köpeğiyle de karadan taradı.

 

 

kayip1-001.jpg

 

ACILI ANNE KIZINA SESLENDİ

Kızının bulunmasını umut eden anne gözü yaşlı bir şekilde bekliyor. Acılı anne kızına seslenerek, “Canım lütfen haber ver. Bebeğim, canım benim. Neden böyle oldu. Biz seni seviyoruz, özlüyoruz, bekliyoruz” dedi.

 

anne-003.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.