Pınar Gültekin'in 'aldatan evli erkekler' için attığı tweet ortaya çıktı! Bakın ne demiş?

Pınar Gültekin'in 'aldatan evli erkekler' için attığı tweet ortaya çıktı! Bakın ne demiş?

Muğla'da vahşi bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin yıllar önce sosyal medya hesabından paylaştığı tweet ile aldatan evli erkeklerle ilgili ne düşündüğünü belirtmiş.

Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice katledildiğinin ortaya çıkmasının ardından, cenazeyi almak için bekleyen acılı ailesi gazetecilerin sorularını cevapladı. İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan Pınar Gültekin'in ağabeyi Vedat Gültekin, kız kardeşinin erkek arkadaşının evli olduğunu öğrenince hemen ayrılmak istediği için öldürüldüğünü açıklamıştı.

GÜLTEKİN: KOCASINI VEYA KARISINI ALDATAN KİŞİ...

Pınar Gültekin'in Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımda, ağabeyi Vedat Gültekin'i doğrular nitelikteydi. Aldatan erkekler ve kadınlar için yorum yaptığı paylaşımda Gültekin şu ifadeleri kullanmış; " Kocasını veya karısını aldatan kişi tam bir şerefsizdir. Açık ve net."

 

İŞTE GÜLTEKİN'İN O PAYLAŞIMI:

 

pinar-004.jpg

 

GÜLTEKİN'İN AĞABEYİ KIZ KARDEŞİNİN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE "BİR DAHA ARAMAMASINI SÖYLEDİĞİNİ" AÇIKLAMIŞTI
Pınar Gültekin'in ağabeyi Vedat Gültekin röportajında şunları söylemişti;

"Kız kardeşim burada üniversite okurken kendisiyle arkadaş olmak isteyen kişi kendisini bekar olarak tanıtıyor. Sonra kız kardeşim kendisinin evli olduğunu öğrenince bir daha aramamasını söylüyor. Adam bunu duyunca kız kardeşimi yaka paça vurarak, darbederek arabasına bindirerek, ormanlık alana götürüyor. Orada dövüyor. Bayıldığını görünce kızı boğarak öldürüyor. Ardından varilin içine koyup benzin döküp yakıyor. Daha sonra üzerine beton döküyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da zaten bizzat davaya müdahil olacaklarını söyledi. Bu olay yarın başkasının başına gelebilir. Şu an Adli Tıp Kurumu’nda vücudu deforme olduğu için DNA testi yapılacağı ve 15 güne kadar sürebileceğini söylediler. Bizim bu kadar bekleyecek vaktimiz yok. Cenaze için akrabalar yola çıkmış durumda. Mezarı bile Bitlis'in Hizan ilçesinin Kayber köyünde bu sabah kazılmıştır."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.