Pınar'ın katilinin ailesinden tepki çeken talep!

Pınar'ın katilinin ailesinden tepki çeken talep!

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın ailesi, cinayete ilişkin haberlerin engellenmesi için savcılığa gizlilik talebinde bulundu.

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın ailesi, işlenen kadın cinayetine ilişkin haberlerin engellenmesi için gizlilik talebinden bulundu.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşındaki Cemal Metin Avcı, Muğla Ula'da "Cüce" adlı işletmesinin sahibi.

Suçunu itiraf etmesinin ardından Muğla Adliyesi'ne getirilerek "canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Avcı, ardından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Avcı'nın ailesi savcılığa başvurarak, Gültekin cinayetini konu alan haberlerin engellemesini için gizlilik kararı talep etti. 

Aslen Ankaralı olan aile 25 yıl önce Muğla'ya yerleşerek ticarete atıldı. Avcı'nın babası Muğla'da Güven Motor Yenileme işletmesinin ortağı.

Avcı ailesinin cinayetin işlendiği bağ evine yakın olan komşuları, aileyi ve Cemal Metin Avcı'yı yıllardır tanıdıklarını, aile ve Cemal Metin Avcı'nın sakin insanlar olarak tanıdıklarını belirttiler.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.