PKK ne olduğunu gösterdi: Ermeni taburu kuruldu!

PKK ne olduğunu gösterdi: Ermeni taburu kuruldu!

Suriye’nin Rojava bölgesinde PKK/YPG’ye bağlı bir Ermeni taburunun kurulduğu belirtildi. Böylece terör örgütü PKK'nın Kürt değil bir haçlı projesi olduğu gözler önüne serildi. 

Sözde Ermeni soykırımının yıl dönümü kabul edilen 24 Nisan nedeniyle, Suriye’nin Rojava bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’ye bağlı bir Ermeni taburunun kurulduğu belirtildi.

Ülkemizde ve sınır bölgelerinde PKK ve yan kolu olan YPG'nin bir Kürt harekatı olduğu iddiaları böylece çürümüş oldu. Keza Kürtlerin Ermeni gibi bir iddiası veya bir meselesi olmaksızın PKK'nın bir hristiyan kolu olan Ermeni endeksli bir çıkış yapması terör örgütünün kimler tarafından kullanıldığını açıkça ortaya konulmuş oldu. 

ASIL SOYKIRIMCI OLAN ERMENİLER BİRLEŞTİ

Terör örgütü çatısı altında bir araya gelen PKK içindeki Ermeni terör örgütü militanlarının tamamının 1915’te tehcir edilen ailelerin yakınlarından oluştuğu ileri sürüldü.

Kadın teröristlerin de yer aldığı Ermeni terörist taburunda, DAEŞ’e karşı savaşırken yaşamını yitiren TKP/ML TİKKO militanı Nubar Ozanyan'ın (Orhan Bakırcıyan) isminin verildiği belirtildi.

ERMENİLER İLE PKK'LI TERÖRİSTLER AYNI ÇATIDA

Örgütün yayınladığı fotoğraflarda Rojova bölgesindeki karargahta Ermenistan bayraklarının asıldığı dikkatlerden kaçmazken, Şanlıurfa’dan Rojova’ya göç eden “Tamara Kasapyan” adlı kadın teröristin görüntüleri de ilk kez yayınlandı.

Yine, terör örgütünün karargahı olarak kullanılan evin duvarlarına Taşnak, Hınçak örgüt liderleri, öldürülen ASALA militanları ile PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları asıldı.

ermenibayram.jpg

Tüm bunlar bu zamana kadar Kürt halkı yada Kürdistan adı altında mücadele verdikleri yalanları bir kez daha gün yüzüne çıkarılmış oldu. Keza Kürtlerin Ermeni soykırımı gibi bir iddiası olmayıp Kürtler Hristiyan kolu olan Ermeniden çok Müslüman oldukları biliniyor. 

Böylece PKK terör örgütünün bir kez daha haçlının silahlı olduğu gün yüzüne çıkmış oldu. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.