Prof. Dr. Arif Verimli'den çok sert Müge Anlı açıklaması

Prof. Dr. Arif Verimli'den çok sert Müge Anlı açıklaması

Müge Anlı'nın programında 14 yıl boyunca danışmanlık yapan ve geçtiğimiz yıl ekipten ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli, Müge Anlı için çok sert konuştu.

Atv'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl yıl boyunca danışman olarak bulunan Psikiyatr Arif Verimli, katıldığı YouTube programında kendisine sorulan sorulara samimiyetle yanıt verdi. Verimli'nin Müge Anlı ile programdan ayrılışından sonra iletişime geçip geçmediği, düğüne davet edilip edilmediği merak edildi.

 

"İKİSİNİNDE KIYMETİ YOK BENİM ÇİN"


Psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programında soruları yanıtladı. Verimli, “14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

"Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” Dedi. "Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna da "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için." diye konuştu.

 

DÜĞÜNE DAVET EDİLDİ Mİ?


Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını da belirten Verimli, düğüne davet edilmediğini ifade edip mutluluklar diledi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.