Profesör 'aile içi cinsel istismarın' sebeplerini sıraladı! Sorumlu olarak çocukları gösterdi

Profesör 'aile içi cinsel istismarın' sebeplerini sıraladı! Sorumlu olarak çocukları gösterdi

Atatürk Üniversitesi'nde görev yapan Prof. Dr. Mücahit Dilekmen'in “Aile içi cinsel istismar” başlığı adı altında çocuk istismarını meşrulaştırdığı ve skandal ifadelere yer verdiği öğrenildi.

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’ne ait Çocuk Gelişimi kitabını hazırlayan Prof. Mücahit Dikmen’in “Aile içi cinsel istismar” başlığında kullandığı ifadeler kan donduracak cinsten.

AİLE İÇİ CİNSEL İSTİSMARIN SEBEBİ ÇOCUKLAR MI?!

Aile içi cinsel istismar nedenleri arasında, kız çocuklarının babalarından ayrı yaşamaları, alkolik baba, annenin hasta olması veya evi terketmesi, “6-8 yaşlarında ve kız çocuk olmak”, “küçük kızda gelişen baştan çıkarıcı tavırların varlığı”, “annenin gece çalışmak zorunda olması”, üvey babanın olması gibi skandal ifadeler yer alıyor.

 

dikmen1.jpg

 

Atatürk Üniversitesi’nin vereceği konuya ilişkin vereceği tepki ve alacağı yaptırım kararları merak ediliyor.

taciz-002.jpg

 

BAKANLIĞA ÇAĞRI

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, ders notlarını paylaşarak Atatürk Üniversitesi’ne ve Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a çağrı yaptı. Paylaşımda, “6-8 yaşında bir kızın baştan çıkarıcı tavır sergilemesini istismar nedeni olarak gören Kurumunuz da Akademisyen Mücahit Dilekmen hakkında ne yapıldı? Ayrıca çocukları istismar nedeni olarak gören zihniyet için @ZehraZumrutS sizi de göreve davet ediyoruz” dendi.

 

taciz1.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.