Rasim Ozan Kütahyalı: Türk medyası dayakçı erkek dolu

Rasim Ozan Kütahyalı: Türk medyası dayakçı erkek dolu

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Türk medyasının kadın meselesinde samimi olmadığını söyledi.

 

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, 'Kadına şiddet meselesinde medyanın samimiyeti' başlığıyla yayımlanan yazısında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Türkiye'de kadın meselesinin yeniden gündeme geldiğini söyledi.

'TÜRK MEDYASI SAMİMİ DEĞİL'

 

Bu konunun yıllardır konuşulduğunu, daha sonra yeniden unutulduğunu belirten Kütahyalı, ardından "Asla Türk medyası kadın meselesinde samimi falan değil" ifadesini kullandı. "Medyada dayakçı erkek dolu. Karısının kafasını duvara çarpanlar, golf sopasıyla kadın dövenler, her türden rezalet var. Bu adamlar mı kadın haklarında duyarlı olacak?" diyen Kütahyalı, şunları kaydetti:

"Bana göre 'Kadın hakları meselesi'nde çok radikal ve devrimci önlemlerin alınması gerektiği bir dönemdeyiz. Artık bu işin geçiştirilir tarafı yok. Kadınlara karşı sistemleşmiş şiddete, cinayetlere, cinsel ya da psikolojik tecavüzlere ve tüm diğer mağduriyetlere karşı demir yumrukla davranma zamanı gelmiştir."

'Medyanın çok büyük çoğunluğu kadına şiddet meselesinde asla namuslu değil'

Rasim Ozan Kütahyalı, yazısını kişisel Twitter hesabında da paylaştı. "Medyanın çok büyük çoğunluğu kadına şiddet meselesinde asla namuslu değil" diyen Kütahyalı, "Türk medyası kadın döven erkeklerle dolu. Karısının kafasını duvara çarpanlar, golf sopasıyla kadın dövenler, her türden rezalet var. Bu tipler kadına şiddete karşıymış. Haydi oradan" ifadesini kullandı.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum