Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok iddia! Halk TV'nin lisansı iptal edilecek

Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok iddia! Halk TV'nin lisansı iptal edilecek

Canlı yayındaki 's.kiyo' küfrü nedeniyle Beyaz TV'ye ceza verilen Rasim Ozan Kütahyalı'dan medya dünyasıyla ilgili şok bir iddia geldi.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, RTÜK tarafından Beyaz TV'deki programda kendisinin yapmış olduğu 's.kiyo' küfrü için kesilen cezaya ilişkin olarak, "Devlet, Halk TV’yi cezalandırmak ve yakında yapacağı lisans iptali için beni 'meşrulaştırıcı ve dengeleyici” olarak kullanıyor" iddiasında bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, Kütahyalı, "Devlet, Halk TV’yi cezalandırmak ve yakında yapacağı lisans iptali için beni 'meşrulaştırıcı ve dengeleyici' olarak kullanıyor. Devlet tarafından satın alınmış 'muhalif' maaşlı memur yani CAŞ bu tezgahı muhalefet tabanına yediriyor! Satılık muhalif bol oldukça Devlet’in işi kolay" diye yazdı.

 

CAŞ DEDİĞİ İSİM RTÜK ÜYESİ Mİ?


Medya kulislerinde, Kütahyalı'nın 'CAŞ' olarak bahsettiği kişinin İlhan Taşçı olduğu konuşuluyor. İlhan Taşçı, ROK'un küfürlü sözlerini RTÜK gündemine getirerek ceza çıkmasına ön ayak olmuştu. ROK ve Taşçı karşılıkla atışmanın ardından mahkemelik olmuştu. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.