Resmen kapısına dayandılar! Akşener fena küstü

Resmen kapısına dayandılar! Akşener fena küstü

İYİ Parti’de Genel Başkan Meral Akşener’i ikna etmek için çalışmalar devam ediyor. Partinin önde gelen isimleri Akşener ile bir araya geldi. İşte ayrıntılar;

24 Haziran seçimlerinin ardından İYİ Parti’de yaşanan kriz, Meral Akşener’in görevi bırakacağını ve bir daha aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte zirve yaptı. Bu krizin önüne geçebilmek ve Akşener’in yeniden aday olma yolunda ikna edilmesi için Koray Aydın hareket geçti.

Sandıklı'da yapılan çalıştayda görevi bırakma kararı aldığını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin üst düzey yetkililerine de kapılarını kapattığı ileri sürülmüştü.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, TBMM'de aynı komisyonda görev yaptığı Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dursun Müsavat Dervişoğlu ile birlikte İstanbul'a geldiği öğrenildi.

akseneri-ikna-turu-siyasetcafe.jpg

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Akşener'i ikna etmek için Üsküdar'daki evinde görüştükleri vurgulandı.

mhp-yasakli.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.