RTÜK'de Cem Küçük OPERASYONU

RTÜK'de Cem Küçük OPERASYONU

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük'ün bir süredir hedef gösterdiği RTÜK'te operasyon yapıldı.

RTÜK’te “yeni yıl depremi”. Star yazarı Cem Küçük’ün hedef gösterdiği ve “lağvedilecek” dediği RTÜK’ün en önemli dairesi olan İzleme ve Değerlendirme Dairesi’nde şok operasyon yapıldı.


Önceki akşam alelacele yapılan operasyonla dairede çalışan personellerin hemen hepsi görevlerinden alınıp başka birimlere atandılar.

İşte, RTÜK’ü sarsan operasyon listesi:

İzleme ve Değerlendirme Dairesinden Uzman Denetçi Erhan Esmeray, Üst Kurul Uzmanları Yüksel Embel, Nergis Akıncı, Sevgi Hasipek, Meltem Özde, Hatice Baştuğ, Üst Kurul Uzman Yardımcıları Sevilay Gedik, Yakup Kevkiroğlu ve Mustafa İmal: Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na, Üst Kurul Uzmanı Mustafa Safaz ve Uzman Burcu Özbaki: Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na, Üst Kurul Uzmanları Nevin Yılmaz, Ayça Çemlıbel ve Aslı Soydan: Kamuoyu, Yayın Araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkanlığı’na, Üst Kurul Uzmanı Bengü Bilgin: Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’ne, Üst Kurul Müşaviri Yılmaz Kesmeci: İdari Mali İşler Dairesine, Memur Ahmet Fethi Fırat: Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’na.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.