Sadece bir ev değil Türkiye’nin ciğeri yandı: 4’ü çocuk 5 ölü!

Sadece bir ev değil Türkiye’nin ciğeri yandı: 4’ü çocuk 5 ölü!

Çorum'un Bayat ilçesinde 2 katlı ahşap evde çıkan yangında 4’ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. 3 kaybın ardından itfaiye ekipleri, evde olduğu sanılan 2 çocuğa ulaşmak için çalışma başlattı ancak 2 çocuğun da cansız bedenine ulaşıldı

Yangın, saat 15.00 sıralarında ilçeye bağlı Yatukcu Mahallesi'ndeki Ömer Çetin'e ait 2 katlı ahşap evde çıktı. Henüz bilinmeyen nedenlı çıkan yangında yükselen alevleri ve dumanı görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekiplerince müdahale edilen yangın, kısa sürede söndürüldü. Ekiplerin yaptığı incelemelerde Ömer Çetin, Yusuf İçuz ve Elif Naz Çetin'in cansız bedenine ulaşılırken, evde olduğu tahmin edilen 2 çocuğu ise ulaşmak için çalışma başlatıldı. Ancak daha sonra, kayıp olarak aranan Ela Çetin ve Elif İçuz'un da cansız bedenine ulaşıldı.

 

İki çocuğun hayatını kaybetmesiyle yangında 3 olan ölü sayısı 5'e çıktı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangındaki hayatlarını kaybedenler, yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

 

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ DE GELDİ

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, olayın duyulmasının ardından Bayat ilçesine geçti. Yatıkçı Mahallesine geçen Vali Çiftçi, yangın hakkında yetkililerden bilgi aldı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.