Sağlık Bakanlığı'nı ele geçiren Menzil'in plaka sırrı ortaya çıktı!

Sağlık Bakanlığı'nı ele geçiren Menzil'in plaka sırrı ortaya çıktı!

Menzil Tarikatı'nın, Türkiye’de başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere birçok devlet kurumunda kurduğu saltanat herkes tarafından artık biliniyor.

Menzil Tarikatı'nın, Türkiye’de başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere birçok devlet kurumunda kurduğu saltanat herkes tarafından artık biliniyor.

Siyasetteki Menzil Tarikatı tartışması son günlerde Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’ün ‘Menzil: Bir tarikatın iki yüzü kitabıyla yeniden gündeme geldi.

 

kitap-008.jpg

 

'Menzil şeyhleri ile yaptığı görüşmeleri aktaran Öztürk’ün görüştüğü tarikat lideri ‘Menzil, Sağlık Bakanlığı’nı ele geçirdi mi?’ sorusuna ‘Doğru, Recep Akdağ’ı tanıyorum. Buraya (Menzil’e) gelmiş gitmiş. Sağlık Bakanlığı Menzil cemaatine bağlı diye liyakatsız bir insanı almışsa vallaha o doğru değildir' yanıtını vermişti.

 

saglik-bakani-siyasetcafe.jpg

 

Saygı Öztürk'ün görüştüğü Menzil'in Buhara kolunun başındaki şahıs ise ‘On bakanın evimize geldiği günler oldu .Ne olacak… Enerji eski Bakanı Taner Yıldız da Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ da bizim evimizde büyüdüler. Her hafta yanımda olan insanlardı. Şimdi selam vermiyorlar. Biz, Menzil’den kopunca bizden koptular. Biz değil, Menzilciler Türkiye’nin her yerinde güçlüdür. Bilmiyorum, devlette her yerde adamları var’ demişti.

 

 

PLAKA SIRRI ÇÖZÜLMÜŞ OLDU

 

Sağlık Bakanlığı'nın Menzil tarikatı tarafından ele geçirildiği gerçeği ortaya çıktıktan sonra akıllara bir dönem Menzil tarikatı araçlarında ve Sağlık Bakanlığı uçaklarında kullanılan plakaların benzerliği geldi.

 

saglik-bakani-siyasetcafe-001.jpg
 

Bir dönem tesadüfle nitelendirilen bu durum, Menzil ve Sağlık Bakanlığı ilişkisini de doğrulamış oldu. 

Sağlık Bakanlığını ele geçiren Menzil'in aynı zamanda bakanlığın tüm ihalelerini ele geçirerek zenginleştiği de biliniyor.

 

saglik-bakani-siyasetcafe1.jpg

ic-005.JPG

tarikat-ic.JPG
 

cub.JPG

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum